Fillers onder ogen

Heeft u wallen of donkere kringen onder uw ogen en wilt u daar effectief iets aan doen? Dan zijn fillers onder de ogen misschien wel dé oplossing voor u. Onze fillers zijn compleet veilig en laten uw ogen weer stralen. Op deze pagina leest u onder meer:

● Wat wallen en donkere kringen zijn
● Hoe fillers helpen tegen wallen en donkere kringen
● Hoe een fillerbehandeling bij Maikel Scheer in zijn werk gaat
● Wat fillers onder ogen kosten

Wallen en donkere kringen: hoe ontstaan ze?

Uw ogen zijn vaak het eerste waar mensen op letten bij een ontmoeting. Als u wallen of donkere kringen onder uw ogen heeft, kan dit zorgen voor een vermoeide uitstraling. Dit is vervelend, zeker als het vermoeide voorkomen niet past bij hoe u zich voelt. Hoewel de termen vaak door elkaar worden gebruikt, is het belangrijk te constateren dat wallen en donkere kringen niet hetzelfde zijn. Met wallen wordt een verdikking onder de ogen bedoeld die bestaat uit vocht of vet, terwijl donkere kringen een verkleuring aanduiden die veroorzaakt wordt door de bloedvaten onder de huid. Beide verschijnselen worden vaak geassocieerd met vermoeidheid en slaapgebrek, maar kunnen ook ontstaan door verkeerde voeding, een gebrek aan hydratatie of erfelijkheid. Door veroudering wordt de huid rond de ogen nog dunner. Hierdoor zijn verkleuringen extra zichtbaar en gaat de huid onder de ogen vaak wat hangen.

Fillers tegen wallen en donkere kringen

Fillers zijn stoffen die in of onder de huid kunnen worden geïnjecteerd om extra volume toe te voegen. Wanneer ze rond de ogen worden gebruikt, kunnen deze injectables beginnende of diepe wallen verminderen of zelfs laten verdwijnen. Fillers zorgen voor meer volume en een egalere huid rond de ogen en maken donkere verkleuringen minder zichtbaar. Dit zorgt direct voor een frisse en energieke uitstraling. Doordat we bij Maikel Scheer alleen tijdelijke fillers gebruiken op basis van hyaluronzuur, een stof die van nature in het lichaam voorkomt, is de behandeling compleet veilig. De lichaamseigen stof wordt binnen ongeveer een jaar door het lichaam afgebroken, waarna de behandeling veilig kan worden herhaald.

Fillers bij de ogen bij Maikel Scheer

Voordat we beginnen met de behandeling nemen we de tijd om samen met u uw wensen door te spreken en het gebied rond de ogen te analyseren. Dit eerste consult is gratis en vrijblijvend. Nadat we een behandelplan hebben gemaakt, wordt een afspraak gemaakt voor de behandeling. Tijdens deze behandeling worden de fillers door een deskundige arts met ultra dunne canule naaldjes geïnjecteerd rond de ogen. Door deze geavanceerde naaldjes wordt de kans op blauwe plekjes en zwellingen tot het minimum beperkt, en herstelt u zeer snel. Het resultaat van de behandeling is zo natuurlijk, dat het uw vrienden en familie in eerste instantie vaak niet eens opvalt.

Fillers onder ogen kosten

De hoeveelheid fillers die nodig is, verschilt per persoon en is afhankelijk van uw wensen. Voor beginnende wallen en lichte verkleuringen rond de ogen volstaat 0,5 ml hyaluronzuur, terwijl voor diepere wallen en oneffenheden meer nodig zal zijn. Wij kunnen u tijdens de gratis intake een nauwkeurige inschatting geven van de kosten. Kijk voor meer informatie op onze pagina tarieven.

×