Botox

Botox bij Dr. Maikel Scheer

Dr. Maikel Scheer is de vertrouwde naam voor behandelingen met botox in Den Haag en omstreken. Dokter Scheer is geregistreerd cosmetisch arts KNMG. Tevens is hij specialist in gezond en natuurlijk ouder worden. Binnen het brede aanbod aan cosmetische correcties in onze kliniek behoren behandelingen met botox tot de meest uitgevoerde ingrepen.

Botox is een natuurlijk eiwit dat de spieren in uw gezicht tijdelijk ontspant, waardoor rimpels en lijntjes verdwijnen of sterk verminderen. Of u nu voor het eerst voor een botox behandeling ondergaat of al ruime ervaring heeft met deze ingreep, u kunt altijd rekenen op persoonlijke aandacht. Zo bespreken we voor iedere botoxbehandeling uw wensen en verwachtingen en voorzien u waar nodig van aanvullend advies.

Maikel Scheer combineert Botox vaak met andere injectables en orthomoleculair advies. Hij voert de behandelingen zelf uit met hoge precisie en het duurt slechts enkele minuten. Zoekt u een betrouwbaar adres voor een botoxbehandeling in Den Haag of omgeving, neem dan contact met ons op voor een consult.

Botox ervaringen bij Maikel Scheer

Uw veiligheid en gezondheid gaan bij ons boven alles. Daarnaast werken wij hard om al onze cliënten stralend en blij de deur uit te laten gaan. Dit doen wij onder meer door voor iedere klant de tijd te nemen en vooraf uitgebreid de wensen door te spreken. In de praktijk blijken veel klanten deze persoonlijke en nauwkeurige aanpak te waarderen.  De klantwaardering blijkt niet alleen uit het grote aantal terugkerende klanten dat wij mogen begroeten, maar ook uit de botox ervaringen op de onafhankelijke review-website Kliniekervaringen.nl. Klanten beoordelen onze kliniek op deze site met de kwalificatie ‘Geweldig’ en een 8.6. Wilt u ook kennis maken met onze persoonlijke service en deskundige arts? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak.

logo cosmetisch arts KNMG

Neem contact op met Drs. Maikel Scheer om een afspraak in te plannen voor een vrijblijvend consult.

>   Consult inplannen
>   Arts leren kennen
>   Alle behandelingen bekijken
>   Tarieven bekijken

Botox behandelingen

Een botox behandeling heeft een ander effect dan een filler behandeling. Doordat botox de gezichtsspieren en de huid ontspant is het voor sommige rimpels effectiever dan fillers. Ook helpt het de vorming van rimpels te voorkomen en kan het preventief gebruikt worden. De rimpels op het voorhoofd, de fronsrimpels en de kraaienpootjes zijn hier een goed voorbeeld van. Dit zijn tevens de meest uitgevoerde botox behandelingen.

Botox wordt met een zeer dun naaldje in de spier geïnjecteerd. De meeste mensen ervaren de behandeling als niet pijnlijk en het neemt slechts enkele minuten in beslag. Veel gedane behandelingen zijn bijvoorbeeld:

Fronsrimpel

Wanneer men boos kijkt (fronst) ontstaan er rimpels tussen de wenkbrauwen. Deze lijnen worden de fronsrimpels genoemd. Als je ouder wordt blijven deze rimpels ook in rust zichtbaar en kunnen ze een diepe groef vormen. Fronsrimpels geven soms een strenge of chagrijnige uitdrukking, maar kunnen gelukkig prima met botox verholpen worden.

Voorhoofdsrimpels

De voorhoofdsrimpels zijn de rimpels op het voorhoofd, die ontstaan door het optrekken van de wenkbrauwen. Door het aanspannen van de spieren in het voorhoofd, bijvoorbeeld bij verbaasd kijken, vormen lijnen zich op het voorhoofd (Botox voorhoofd). Naarmate we verouderen, wordt de huid minder elastisch en blijven de rimpels ook in rust staan. Botox is ook uitermate geschikt om deze rimpels te verminderen.

Kraaienpootjes

Kraaienpootjes worden gevormd door het aanspannen van de spieren rondom de ogen. Als gevolg hiervan vormen zich de bekende rimpels naast de ogen, die kraaienpootjes (Botox kraaienpootjes) worden genoemd. De kraaienpootjes onstaan door lachen of knijpen met de ogen. Naarmate we verouderen, wordt de huid minder elastisch en blijven de rimpels ook in rust staan. Botox is ook uitermate geschikt om deze rimpels te verminderen.

Putjeskin

Sommige mensen hebben een kinspiertje dat continu aangespannen is. Dit zorgt ervoor dat er altijd putjes in de kin zichtbaar zijn, vergelijkbaar met een sinaasappelhuid. Om de spierspanning op te heffen hoeft er slecht een kleine hoeveelheid botox in het spiertje te worden geïnjecteerd. De behandeling is veilig, snel en pijnloos. Het resultaat blijft ongeveer 4 maanden zichtbaar.

Wenkbrauwlift

Een wenkbrauwlift met botox is een zeer veel uitgevoerde behandeling. Naarmate men ouder wordt gaat het bovenooglid aan de buitenkant wat meer hangen. Om de blik wat meer open te maken kan een milde lift van de wenkbrauw uitkomst bieden. Botox zorgt ervoor dat de spiertjes die de wenkbrauw naar beneden trekken ontspannen, waardoor de lift gerealiseerd wordt.

Mondhoeken

De mondhoeken kunnen soms naar beneden staan ook als de mond in rust is. Dit geeft vaak een trieste of ontevreden indruk, terwijl dit helemaal niet het geval is. Het naar benden staan van de mondhoeken wordt veroorzaakt door een spier die de mondhoeken naar beneden trekt. Deze spier kan overactief worden ten opzichte van de spiertjes die de mondhoeken omhoog zouden moeten trekken. Dit kan goed met botox behandeld worden.

Behalve bij cosmetische correcties, kunnen wij botox ook voor u inzetten als u last heeft van:

Tandenknarsen

Soms zijn de kaakspieren overactief en gespannen. Dit kan pijnklachten veroorzaken in de kaken, nek of het hoofd. Ook gaan mensen hierdoor vaak tandenknarsen, wat weer slecht is voor het tandglazuur. Botox is uitermate geschikt om de kaakspieren te doen ontspannen en klachten te doen verdwijnen.

Overmatig transpireren

Botox legt de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de zweetklieren tijdelijk stil. Hierdoor is botox zeer geschikt om overmatig transpireren te verhelpen. Botox legt de zweetproductie al na een paar dagen stil en dit effect houdt ongeveer 6 maanden aan. Een behandeling tegen overmatig transpireren kan uitgevoerd worden onder de oksels, handpalmen en zelfs de voetzolen.

Migraine

Een verhoogde spierspanning ligt vaak ten grondslag aan migraine klachten. Doordat botox de spierspanning kan laten afnemen heeft het in veel gevallen een positief effect op hoofdpijn klachten waaronder migraine.

Waarom kiezen voor Maikel Scheer?

Zeer ervaren en deskundig arts


Veilig, effectief en natuurlijk resultaat


Persoonlijk advies in een vrijblijvend consult

Start WhatsApp chat
Ik help u graag persoonlijk verder!
Hallo! Hoe kan ik u helpen?