Profhilo

Profhilo

Profhilo is een jonge, innovatieve huidbehandelingstechniek, ideaal voor patiënten die hun huid willen verbeteren zonder botox te gebruiken. Bij een Profhilo-behandeling gebruiken we hyaluronzuur, dezelfde stof die vaak als ‘filler’ wordt ingezet om rimpels op te vullen. Het hyaluronzuur in Profhilo wordt echter anders bereid, waardoor het de huid stimuleert om collageen en elastine aan te maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich herstelt en huidverslapping op een natuurlijke manier tegengaat, zonder vullingen.

Hoe werkt een Profhilo behandeling?

Bij een Profhilo-behandeling injecteren we hyaluronzuur op strategische plekken in de zone waar huidverjonging nodig is. De stof moet precies in de juiste huidlaag geïnjecteerd worden. Vervolgens zal de huid collageen en elastine aanmaken, wat zorgt voor hydratatie en herstel van binnenuit. Vier weken na de eerste behandeling injecteren we de huid opnieuw. Na deze tweede behandeling is er doorgaans een goed resultaat, waarna we eventueel kunnen beginnen met een Profhilo-behandeling in een andere lichaamszone.

De BAP-methode

Bij de Profhilo-behandeling bepalen we de injectieplaatsen van het hyaluronzuur via de BAP-methode. Hierbij kiezen we vijf punten binnen de zone die we willen verjongen. In deze vijf punten injecteren we kleine doses hyaluronzuur, die zich vervolgens verspreiden over de omliggende huidzone. Dit verschilt van bijvoorbeeld een botox behandeling, waarbij het materiaal direct in de spier van de problematische rimpel wordt geïnjecteerd. De BAP-methode heeft verschillende voordelen: het is minder pijnlijk, vereist minder sessies, verkleint de kans op blauwe plekken en zorgt ervoor dat je je meer op je gemak voelt tijdens de behandeling.

Wat is het resultaat van een Profhilo behandeling?

Bij een Profhilo-behandeling stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Dit zet een verjongingsproces in gang waarbij rimpels verminderen en de huid beter gehydrateerd uitziet. Omdat er geen filler-materiaal wordt gebruikt, blijft de gezichtstructuur ongewijzigd. Alleen de huid ondergaat een verandering en ziet er jonger uit.

Waar op het lichaam kan een Profhilo behandeling plaatsvinden?

Door de unieke eigenschappen van Profhilo is het mogelijk om de behandeling op bijna elke lichaamszone te laten plaatsvinden. Naast het gezicht behoren bijvoorbeeld de hals, de handen, de armen, de decolleté, of zelfs de buik en de knieën tot de mogelijkheden. Overweeg je om een ander lichaamsplek te laten behandelen, overleg dan met de arts over welke mogelijkheden er zijn.

Wie komt er voor een Profhilo behandeling in aanmerking?

Vanaf ongeveer het dertigste levensjaar neemt de aanmaak van collageen en elastine in het lichaam langzaam af. Het gevolg hiervan is dat de huid er ouder uit gaat zien. Het komt hierdoor steeds vaker voor dat mensen zich preventief laten behandelen tegen huidveroudering. Dit betekent dat je vanaf ongeveer dertig jaar in aanmerking komt voor deze behandeling. De behandeling is geschikt voor zowel vrouwelijke als mannelijke patiënten en kan eventueel gecombineerd worden met een botox- of fillerbehandeling.

Zijn er risico’s verbonden aan het ondergaan van een Profhilo behandeling?

Wat betreft de componenten die met de behandeling gepaard gaan, bestaat er geen risico bij het ondergaan van een Profhilo behandeling. Dit is omdat bij een Profhilo behandeling de aanmaak van stoffen wordt gestimuleerd die van nature in het lichaam aanwezig zijn. Ook de werkzame stof van de behandeling, het hyluronzuur, komt van nature in het lichaam voor. Hierdoor bestaat er wat betreft de componenten geen risico om de behandeling te ondergaan. Wel kan er door de injecties een blauw plekje of kleine zwellingen ontstaan, die na een behandeling snel weer verdwijnen.

Profhilo behandelingen in Den Haag

Ben je geïnteresseerd geraakt in een behandeling met de nieuwe Profhilo technologie? Kom dan eens langs bij onze kliniek in Den Haag! Kliniek Maikel Scheer kan vragen beantwoorden die je nog kunt hebben over de behandeling. Bovendien is het fijn om kennis maken met de arts die eventueel de behandeling bij je zal uitvoeren. Een afspraak maken is zó geregeld, waardoor jullie samen kunnen bepalen of Profhilo de juiste behandeling is voor jou. Laat een bericht achter op de website of kijk op de contact-pagina voor ons e-mailadres en telefoonnummer.

Bekijk ook: Profhilo Structura, Profhilo Body,  Botox Den Haag, Fillers Den Haag of Injectables Den Haag.

Profhilo NVCG

Neem contact op met Kliniek Maikel Scheer om een afspraak in te plannen voor een gratis en vrijblijvend consult.

>   Consult inplannen
>   Arts leren kennen
>   Alle behandelingen bekijken
>   Tarieven bekijken

Waarom kiezen voor Kliniek Maikel Scheer?

Zeer ervaren en deskundig arts


Veilig, effectief en natuurlijk resultaat


Persoonlijk advies in een gratis consult

Start WhatsApp chat
Ik help u graag persoonlijk verder!
Hallo! Hoe kan ik u helpen?