Skinboosters

Skinboosters en Mesotherapie

Een skinbooster behandeling is een injectable behandeling waarbij met zeer kleine injecties verschillende soorten werkzame stoffen in de huid worden geïnjecteerd. Hiervoor word ook vaak de term mesotherapie gebruikt.

Deze effectieve anti-aging behandeling bevat veel verschillende essentieel voedingsstoffen voor de huid. Zo bevat het hyaluronzuur, mineralen, aminozuren en belangrijke vitaminen. De skinbooster behandeling heeft als resultaat dat de huid er frisser en meer gehydrateerd uit gaat zien. Het helpt zo tegen fijne droogte lijntjes en grove poriën. Er bestaan specifieke skinboosters voor verschillende indicaties zoals hyperpigmentatie, acne littekens en donkere kringen onder de ogen.

Een skinbooster behandeling kan zeer goed worden toegepast als aanvulling op peelings. Om een goed resultaat te behalen wordt het aangeraden de skinbooster als kuur uit te voeren van minimaal 4 behandelingen.

Meso Injector

De in Frankrijk ontwikkelde U225 is de meest gesofisticeerde meso-injector, welke een perfecte combinatie geeft van micro-needeling en mesotherapie.

Het injecteren met de U225 zorgt enerzijds voor collageen productie in de verschillende lagen van de huid. Daarnaast worden vitaminen, mineralen en aminozuren direct in de huid aangebracht om deze te voeden en verjongen.

Naarmate de huid verouderd, neemt de bloedtoevoer naar de huid af. Hierdoor ontstaat een afname in de aanvoer van zuurstof en micro-nutriënten en in de afvoer van toxines. Dit zorgt voor een premature huidveroudering en een grauw voorkomen van de huid.

Na de behandeling beschrijven klanten hun huid als meer stralend, frisser en strakker. Mesotherapie kan gebruikt worden als aanvullende therapie op alle andere anti-aging behandelingen zoals, botox, fillers, peelings en crèmes.

logo cosmetisch arts KNMG

Neem contact op met Drs. Maikel Scheer om een afspraak in te plannen voor een vrijblijvend consult.

>   Consult inplannen
>   Arts leren kennen
>   Alle behandelingen bekijken
>   Tarieven bekijken

De verschillende mesotherapie behandelingen zijn:

Algemene huidverbetering

De RRS® HA Injectable bestaat uit een combinatie van hyaluronzuur en een biorevitalisatie complex en wordt geadviseerd bij oppervlakkige rimpels, een droge en verslapte huid en bij een rokershuid of een huid die getekend is door lucht vervuiling en zon. De behandeling dient meerdere keren herhaalt te worden hetgeen de behandelaar per situatie moet bekijken.

Kringen onder de ogen

Fijne rimpels onder de ogen en donkere kringen zorgen voor een vermoeide blik. RRS HA EYES is een injectable die speciaal is samengesteld voor de verouderde huid rondom de ogen. Het verbetert de oppervlakkige rimpels en donkere kringen rondom de ogen waardoor u frissere oogcontouren krijgt. Het fillereffect van de hyaluronzuur op rimpels wordt versterkt door de toegevoegde vitaminen, antioxidanten, microcirculerende en blekende stoffen.

Haargroei stimulatie

XL Hair is een nieuwe mesotherapie voor mannen en vrouwen tegen haarverlies. De behandeling zorgt voor extra stimulatie van de haargroei in bestaande haarfollikels. Dunner wordend haar kan aangepakt worden met XL Hair en dikker en steviger haar realiseren.

Waarom kiezen voor Maikel Scheer?

Zeer ervaren en deskundig arts


Veilig, effectief en natuurlijk resultaat


Persoonlijk advies in een gratis consult

Start WhatsApp chat
Ik help u graag persoonlijk verder!
Hallo! Hoe kan ik u helpen?