Skinboosters

Skinboosters

Skinbooster behandelingen zijn een groep cosmetische behandelingen die zijn ontworpen om de huid te hydrateren en te verjongen, waardoor deze er stralender en gezonder uitziet. Deze behandelingen kunnen worden uitgevoerd op het gezicht, de hals, het decolleté, de handen en andere delen van het lichaam.

Een skinbooster behandeling wordt meestal uitgevoerd met behulp van injecties met hyaluronzuur, een stof die van nature in de huid voorkomt en die essentieel is voor het behoud van de hydratatie en elasticiteit van de huid. De behandeling kan de huid er voller en gladder uit laten zien en kan de algehele kwaliteit van de huid verbeteren.

Skinbooster behandelingen zijn niet-invasief en worden meestal uitgevoerd als een reeks sessies over een periode van enkele weken of maanden. Het aantal sessies kan variëren afhankelijk van de behoeften van de patiënt en de gewenste resultaten.

Er zijn verschillende soorten skinbooster behandelingen beschikbaar, elk met hun eigen unieke voordelen en toepassingen. Een van de meest populaire behandelingen is Profhilo, een injecteerbare behandeling die bestaat uit hyaluronzuur en die de huid van binnenuit hydrateert en verstevigt.

Andere populaire skinbooster behandelingen zijn RRS (Regenerative Repair System) injectables, die specifieke ingrediënten bevatten die de huid van binnenuit voeden en herstellen, en mesotherapie, een behandeling waarbij een cocktail van voedingsstoffen, vitamines en hyaluronzuur in de huid wordt geïnjecteerd om de huid te voeden en te verjongen.

Skinbooster behandelingen zijn geschikt voor mensen die last hebben van een droge, doffe huid, fijne lijntjes en rimpels, pigmentvlekken en andere tekenen van veroudering en huidschade. De behandelingen kunnen ook worden gebruikt om de algehele gezondheid en uitstraling van de huid te verbeteren.

Als u overweegt om een skinbooster behandeling te ondergaan, is het belangrijk om een gekwalificeerde professional te raadplegen om te bepalen welke behandeling het beste bij uw individuele behoeften past. Met de hulp van een professional kunt u de behandeling kiezen die het beste bij u past en uw huid de optimale voordelen bieden.

 

logo cosmetisch arts KNMG

Neem contact op met Drs. Maikel Scheer om een afspraak in te plannen voor een vrijblijvend consult.

>   Consult inplannen
>   Arts leren kennen
>   Alle behandelingen bekijken
>   Tarieven bekijken

De verschillende skinbooster behandelingen zijn:

Algemene huidverbetering

Profhilo is een injecteerbare behandeling die is samengesteld uit een hoog geconcentreerde hyaluronzuuroplossing die de huid van binnenuit hydrateert en de natuurlijke productie van collageen en elastine stimuleert. Het resultaat is een stevigere, gladdere en gezondere huid. Profhilo is vooral geschikt voor het gezicht en de hals.

        

Kringen onder de ogen

RRS Eyes is een behandeling die is ontworpen om de huid rond de ogen te verjongen en te revitaliseren. Het omvat de toediening van hyaluronzuur, aminozuren en antioxidanten die de huid voeden en hydrateren en de algehele uitstraling van de ogen verbeteren. RRS Eyes kan ook helpen bij het verminderen van wallen en donkere kringen onder de ogen.

Haargroei stimulatie

XLhair is een behandeling die is ontworpen om haaruitval tegen te gaan en de haargroei te stimuleren. Het omvat de toediening van hyaluronzuur, aminozuren en vitamines die de haarzakjes voeden en de groei van nieuw haar bevorderen. XLhair kan ook helpen bij het versterken van het haar en het verbeteren van de algehele gezondheid van de hoofdhuid.

Waarom kiezen voor Maikel Scheer?

Zeer ervaren en deskundig arts


Veilig, effectief en natuurlijk resultaat


Persoonlijk advies in een vrijblijvend consult

Start WhatsApp chat
Ik help u graag persoonlijk verder!
Hallo! Hoe kan ik u helpen?