Foto Cosmetisch arts Maikel


logo cosmetisch arts KNMG

Cosmetisch Arts: Drs. Maikel Scheer

BIG geregistreerd: 19908637701
Gecertificeerd lid van de NVCG
Geregistreerd als Cosmetisch arts KNMG

Drs. Maikel Scheer studeerde geneeskunde aan de Universiteit Leiden. Tijdens zijn studie liep hij stage aan de Universiteit van Stellenbosch in Zuid-Afrika en de ETH Zürich in Zwitserland. Na zijn studie werkte hij als arts in de revalidatie- en donorgeneeskunde en ronde een opleiding orthomoleculaire geneeskunde af.

Binnen de veelzijdigheid aan richtingen in het geneeskundige vak voelde hij zich het meest aangetrokken tot de Cosmetische Geneeskunde en besloot zich hierin te specialiseren.

Sinds 2013 is drs. Maikel Scheer reeds werkzaam als Cosmetisch Arts. Na de nodige werkervaring opgedaan te hebben in verschillende cosmetische klinieken is hij uiteindelijk zijn eigen kliniek gestart.

In zijn kliniek biedt hij een breed aanbod aan van Cosmetisch Geneeskundige behandelingen, waarbij persoonlijk contact en een natuurlijk resultaat voorop staan.

Geregistreerd Cosmetisch arts KNMG

Met ingang van 1 juli 2019 is de titel “Cosmetisch arts KNMG” een door de Artsenfederatie KNMG gedeponeerde beschermde titel, die alleen mag worden gebruikt als de arts in het profielregister van de KNMG is ingeschreven.

Drs. Maikel Scheer behoort tot de eerste 80 artsen binnen Nederland welke deze titel hebben verkregen.

Behandelingen

botox

Botox

Fillers

Fillers

Skinboosters

Skinboosters

Peelings

Peelings

Ooglidcorrectie

Plasmage

Start WhatsApp chat
Ik help u graag persoonlijk verder!
Hallo! Hoe kan ik u helpen?