Fillers

Betrouwbaar adres voor fillers

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor fillers in Den Haag? Dan is Dr. Maikel Scheer met zijn jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van fillerbehandelingen een uitstekende keus. In zijn kliniek in Den Haag streeft Maikel Scheer naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat en werkt hij uitsluitend met fillers op basis van hyaluronzuur. Deze stof komt van nature in het lichaam voor en heeft een tijdelijke werking. In tegenstelling tot permanente fillers, die vanwege gezondheidsrisico’s regelmatig in het nieuws komen, zijn deze tijdelijke fillers zeer veilig. Buiten een kleine kans op blauwe plekjes brengt een behandeling met hyaluronzuur vrijwel geen risico’s met zich mee. Na verloop van de tijd breekt het lichaam de filler weer af, waarna men de behandeling zonder problemen kan herhalen.

Fillerbehandelingen in Den Haag

Maikel Scheer biedt in Den Haag verschillende fillerbehandelingen aan. In de meeste gevallen worden filler injecties gebruikt om rimpels en plooien minder zichtbaar te maken. Denk bijvoorbeeld aan het opvullen van de neus-lipplooi of marionetlijnen, of aan een behandeling met fillers onder de ogen. Bij de ogen kunnen injectables bijvoorbeeld wallen en donkere kringen laten verdwijnen. Naast het opvullen van rimpels en lijntjes worden fillers gebruikt om de contouren van het gezicht te ondersteunen. Injectables kunnen bijvoorbeeld hernieuwd volume geven aan de wangen, kin, jukbeenderen of lippen. Voor de behandeling bespreken we altijd uitgebreid uw wensen. De eigenlijke behandeling, waarbij de steriele gel met zeer dunne canule naaldjes in het te behandelen gebied wordt ingebracht, neemt vaak slechts enkele minuten in beslag.

Andere injectables

De behandeling met fillers kan uitstekend worden gecombineerd met andere injectables, zoals botox. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in orthomoleculair advies. Kortom: wij helpen u graag om stralend en natuurlijk ouder te worden.

logo cosmetisch arts KNMG

Neem contact op met Drs. Maikel Scheer om een afspraak in te plannen voor een vrijblijvend consult.

>   Consult inplannen
>   Arts leren kennen
>   Alle behandelingen bekijken
>   Tarieven bekijken

Voorbeelden van filler behandelingen

Wangen en Jukbeenderen

Het jukbeen en de wangen verliezen volume naarmate men ouder wordt. Dit kan zorgen voor een vermoeide uitstraling, en bijdragen aan het ontstaan van plooien en rimpels. Met een filler (Jukbeenderen fillers) kan het volume worden hersteld, zodat u weer een frisse en jeugdiger uitstraling krijgt. Door het volume op de jukbeenderen te herstellen, zal vanwege het liftende effect ook de neus-lippenplooi zich minder scherp aftekenen.

De neuslipplooi

De neuslipplooi is de plooi die loopt van de zijkant van de neusvleugels naar de mondhoeken. Normaal heeft iedereen daar wel een glooiing, maar naarmate men ouder wordt verandert deze meer en meer in een scherpe plooi of rimpel.
Dit kan uitstekend behandeld worden met een filler, door het volume op de jukbeenderen te herstellen, wat een liftend effect geeft. Of door de filler direct onder de plooi te leggen.

Rimpels op de bovenlip

Rimpels op de bovenlip, of rokerslijntjes, zijn de verticale lijntjes op de lip die ontstaan als met de lippen tuit. Naarmate men ouder wordt neemt het volume van de huid af en gaan deze rimpels zich steeds mee aftekenen.
Een behandeling met een filler of skinbooster kan deze bovenlip rimpels weer mooi doen vervagen. In combinatie met het accentueren van de liprand is het resultaat het mooist.

Lippen opvullen

Lippen opvullen met een filler is iets waar veel mensen een negatief beeld bij hebben. Dit komt doordat vaak veel te veel filler wordt gebruikt. Bij de lipvergroting geldt vooral ‘less is more’. Lippen kunnen naarmate men ouder wordt volume verliezen of een minder scherpe aftekening hebben. Een filler hydrateert de lippen en maakt de contouren weer scherper. Maikel Scheer gaat altijd voor een natuurlijk resultaat.

Marionetlijnen

Marionetlijnen zijn de plooien die lopen van de mondhoeken naar beneden. Ze zorgen voor een sippe uitstraling. Door met een filler (Kaaklijn fillers) de plooien te vullen en de mondhoeken te ondersteunen krijgt u weer een veel vrolijker uitstraling.

Fillers onder de ogen

Uw ogen zijn vaak het eerste waar mensen op letten bij een ontmoeting. Als u wallen of donkere kringen onder uw ogen heeft, kan dit zorgen voor een vermoeide uitstraling. Dit is vervelend, zeker als het vermoeide voorkomen niet past bij hoe u zich voelt. Hoewel de termen vaak door elkaar worden gebruikt, is het belangrijk te constateren dat wallen en donkere kringen niet hetzelfde zijn. Met wallen wordt een verdikking onder de ogen bedoeld die bestaat uit vocht of vet, terwijl donkere kringen een verkleuring aanduiden die veroorzaakt wordt door de bloedvaten onder de huid.

Waarom kiezen voor Maikel Scheer?

Zeer ervaren en deskundig arts


Veilig, effectief en natuurlijk resultaat


Persoonlijk advies in een vrijblijvend consult

Start WhatsApp chat
Ik help u graag persoonlijk verder!
Hallo! Hoe kan ik u helpen?