Botox Den Haag

Voor alle botox behandelingen in Den Haag

U zocht naar: Botox Den Haag – We kennen het allemaal wel. Naarmate we ouder worden, lijkt er iedere dag wel een nieuw rimpeltje of lijntje op ons ooit zo strakke gezicht bij te komen. En dat is natuurlijk ontzettend balen. Het liefst zien we er altijd jeugdig, fit en uitgerust uit. Die zichtbare rimpels zorgen er voor dat we er continu vermoeid of chagrijnig uitzien. Dat wilt niemand. Maar gelukkig is er een oplossing: botox. Dankzij een botox behandeling kunt ook u binnen de kortste keren weer fris en jeugdig voor de dag komen. Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor een botox behandeling in Den Haag? Maak dan kennis met Maikel Scheer.

Wat is botox?

In een tijd waarin steeds meer mensen voor botox kiezen, lijkt er toch nog veel onduidelijkheid te bestaan. Want wat is botox nu precies? En hoe werkt het? Botox wordt doorgaans ook wel als botulinetoxine aangeduid. Het is een natuurlijk eiwit dat perfect lijkt te werken tegen rimpels en lijntjes. Het verslapt als het ware de spieren in uw gezicht, waardoor rimpels en lijntjes gedeeltelijk of zelfs in zijn geheel verdwijnen. Om deze reden wordt het vaak gebruikt tegen bijvoorbeeld frons- of lachrimpels. Botox wordt met een zeer dun naaldje in de betreffende spier geïnjecteerd.

Voor de botox behandeling

Dit klinkt natuurlijk interessant wanneer u graag enkele rimpels en lijntjes in uw gezicht kwijt wilt raken. Maar hoe ziet een botox behandeling in Den Haag bij Maikel Scheer er nu eigenlijk uit? En minstens net zo belangrijk: wat gaat er allemaal aan vooraf? In principe is een botox behandeling een vrij eenvoudige behandeling. Toch is het altijd noodzakelijk om vooraf, tijdens een consult, uw gezondheid te controleren. Het is namelijk zo dat niet iedereen in aanmerking komt voor een botox behandeling. Denk hierbij aan bepaald medicijngebruik waardoor er bijwerkingen kunnen optreden. Tevens wordt er samen een behandelplan gemaakt. De behandeling zelf duurt overigens slechts enkele minuten.

Na de botox behandeling

Wanneer de botox behandeling in Den Haag bij Maikel Scheer eenmaal achter de rug is, kunt u gaan genieten van uw nieuwe, frisse look. U zult ongetwijfeld vele complimentjes ontvangen van vrienden en familie. Maar nu vraagt u zich wellicht af, hoe lang u eigenlijk kunt genieten van uw botox behandeling? Allereerst is het goed om te weten dat het resultaat van uw behandeling al snel zichtbaar zal zijn. Doorgaans zult u binnen ongeveer 3 dagen resultaat zien. Dat is goed nieuws! Maar botox werkt helaas niet voor altijd. Zo zal de botox ongeveer 9 maanden werken, waarna u een nieuwe behandeling zult moeten ondergaan om het gewenste resultaat te behouden.

Welke botox behandelingen zijn er in Den Haag?

Twijfelt u nog over het nemen van botox? Of weet u niet zo goed in welk deel van uw gezicht u de botox wilt laten injecteren? Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden op het gebied van botox. Een populaire behandeling betreft de fronsrimpels tussen de wenkbrauwen. Deze ontstaan wanneer men boos kijkt en kunnen een diepe groef vormen. Ook voorhoofdsrimpels, die ontstaan door het optrekken van de wenkbrauwen, worden vaak als vervelend ervaren en vormen dan ook een veel uitgevoerde behandeling. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunt u tevens kiezen voor kraaienpootjes, putjeskin, wenkbrauwlift, mondhoeken.

De meest voorkomende cosmetische correcties

Er zijn dus talloze mogelijkheden op het gebied van cosmetische correcties door middel van botox. De meest uitgevoerde botox behandelingen zijn toch wel de rimpels op het voorhoofd, de fronsrimpels en de kraaienpootjes. Voorhoofdsrimpels ontstaan door het opentrekken van de wenkbrauwen, terwijl fronsrimpels ontstaan door boos kijken. Naar verloop van tijd worden deze rimpels helaas steeds zichtbaarder. Maar gelukkig zijn deze kwaaltjes goed te verhelpen met een botox behandeling in Den Haag bij Maikel Scheer.

Andere manieren om Botox in te zetten

Wist u dat er ook nog andere manieren zijn om botox in te zetten? Doorgaans wordt een botox behandeling al snel geassocieerd met een cosmetische correctie zoals het verhelpen van kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Maar botox kan ook effectief worden ingezet bij andere kwaaltjes. Denk hierbij aan tandenknarsen, overmatig transpireren en migraine.

Waarom Maikel Scheer (Botox Den Haag)?

Heeft u interesse in een botox behandeling om bijvoorbeeld uw kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels te laten verdwijnen? Dan bent u bij Maikel Scheer aan het juiste adres voor een betrouwbare botox behandeling in Den Haag. Maikel Scheer is een zeer ervaren en deskundig arts. Zo studeerde hij geneeskunde aan de Universiteit van Leiden. Vervolgens is hij werkzaam geweest als arts in de revalidatie- en donorgeneeskunde. Daarnaast werkte hij mee aan diverse wetenschappelijke onderzoeken op het gebied van gezondheid en voeding. Uiteindelijk besloot hij zich te specialiseren in anti-aging geneeskunde. Tegenwoordig combineert hij zijn beide specialisaties in een breed aanbod aan anti-aging behandelingen.

Bekijk ook:
Botox voorhoofdBotox kraaienpootjes, Botox Den Haag, Fillers Den Haag, Injectables Den Haag, Lippen opvullen Den Haag, Profhilo, Traangoot filler of Wallen onder ogen, Cosmetisch Arts, botox kraaienpootjesJukbeenderen fillersKaaklijn fillers.

Neem contact op met Drs. Maikel Scheer om een afspraak in te plannen voor een vrijblijvend consult.

>   Consult inplannen
>   Arts leren kennen
>   Alle behandelingen bekijken
>   Tarieven bekijken

Botox behandelingen

Een botox behandeling heeft een ander effect dan een filler behandeling. Doordat botox de gezichtsspieren en de huid ontspant is het voor sommige rimpels effectiever dan fillers. Ook helpt het de vorming van rimpels te voorkomen en kan het preventief gebruikt worden. De rimpels op het voorhoofd, de fronsrimpels en de kraaienpootjes zijn hier een goed voorbeeld van. Dit zijn tevens de meest uitgevoerde botox behandelingen.

Botox wordt met een zeer dun naaldje in de spier geïnjecteerd. De meeste mensen ervaren de behandeling als niet pijnlijk en het neemt slechts enkele minuten in beslag. Veel gedane behandelingen zijn bijvoorbeeld:

Fronsrimpel

Wanneer men boos kijkt (fronst) ontstaan er rimpels tussen de wenkbrauwen. Deze lijnen worden de fronsrimpels genoemd. Als je ouder wordt blijven deze rimpels ook in rust zichtbaar en kunnen ze een diepe groef vormen. Fronsrimpels geven soms een strenge of chagrijnige uitdrukking, maar kunnen gelukkig prima met botox verholpen worden.

Voorhoofdsrimpels

De voorhoofdsrimpels zijn de rimpels op het voorhoofd, die ontstaan door het optrekken van de wenkbrauwen. Door het aanspannen van de spieren in het voorhoofd, bijvoorbeeld bij verbaasd kijken, vormen lijnen zich op het voorhoofd. Naarmate we verouderen, wordt de huid minder elastisch en blijven de rimpels ook in rust staan. Botox is ook uitermate geschikt om deze rimpels te verminderen.

Kraaienpootjes

Kraaienpootjes worden gevormd door het aanspannen van de spieren rondom de ogen. Als gevolg hiervan vormen zich de bekende rimpels naast de ogen, die kraaienpootjes worden genoemd. De kraaienpootjes onstaan door lachen of knijpen met de ogen. Naarmate we verouderen, wordt de huid minder elastisch en blijven de rimpels ook in rust staan. Botox is ook uitermate geschikt om deze rimpels te verminderen.

Putjeskin

Sommige mensen hebben een kinspiertje dat continu aangespannen is. Dit zorgt ervoor dat er altijd putjes in de kin zichtbaar zijn, vergelijkbaar met een sinaasappelhuid. Om de spierspanning op te heffen hoeft er slecht een kleine hoeveelheid botox in het spiertje te worden geïnjecteerd. De behandeling is veilig, snel en pijnloos. Het resultaat blijft ongeveer 4 maanden zichtbaar.

Wenkbrauwlift

Een wenkbrauwlift met botox is een zeer veel uitgevoerde behandeling. Naarmate men ouder wordt gaat het bovenooglid aan de buitenkant wat meer hangen. Om de blik wat meer open te maken kan een milde lift van de wenkbrauw uitkomst bieden. Botox zorgt ervoor dat de spiertjes die de wenkbrauw naar beneden trekken ontspannen, waardoor de lift gerealiseerd wordt.

Mondhoeken

De mondhoeken kunnen soms naar beneden staan ook als de mond in rust is. Dit geeft vaak een trieste of ontevreden indruk, terwijl dit helemaal niet het geval is. Het naar benden staan van de mondhoeken wordt veroorzaakt door een spier die de mondhoeken naar beneden trekt. Deze spier kan overactief worden ten opzichte van de spiertjes die de mondhoeken omhoog zouden moeten trekken. Dit kan goed met botox behandeld worden.

Behalve bij cosmetische correcties, kunnen wij botox ook voor u inzetten als u last heeft van:

Tandenknarsen

Soms zijn de kaakspieren overactief en gespannen. Dit kan pijnklachten veroorzaken in de kaken, nek of het hoofd. Ook gaan mensen hierdoor vaak tandenknarsen, wat weer slecht is voor het tandglazuur. Botox is uitermate geschikt om de kaakspieren te doen ontspannen en klachten te doen verdwijnen.

Overmatig transpireren

Botox legt de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de zweetklieren tijdelijk stil. Hierdoor is botox zeer geschikt om overmatig transpireren te verhelpen. Botox legt de zweetproductie al na een paar dagen stil en dit effect houdt ongeveer 6 maanden aan. Een behandeling tegen overmatig transpireren kan uitgevoerd worden onder de oksels, handpalmen en zelfs de voetzolen.

Migraine

Een verhoogde spierspanning ligt vaak ten grondslag aan migraine klachten. Doordat botox de spierspanning kan laten afnemen heeft het in veel gevallen een positief effect op hoofdpijn klachten waaronder migraine.

Waarom kiezen voor Maikel Scheer?

Zeer ervaren en deskundig arts


Veilig, effectief en natuurlijk resultaat


Persoonlijk advies in een vrijblijvend consult

Start WhatsApp chat
Ik help u graag persoonlijk verder!
Hallo! Hoe kan ik u helpen?