Injectables Den Haag

Voor alle injectable behandelingen in Den Haag

U zocht naar: Injectables Den Haag – Heeft u last van rimpels, lijntjes of volumeverlies in uw gezicht of lippen? Dit kan erg vervelend zijn en is helaas haast onvermijdelijk naarmate we ouder worden. Er zullen helaas alleen maar meer rimpels en lijntjes bijkomen. Naarmate we ouder worden, neemt de elasticiteit van onze huid af. Maar het goede nieuws is dat we dit effectief kunnen bestrijden. De oplossing? Injectable behandelingen. Hiervoor kunt u terecht bij de kliniek van Maikel Scheer in Den Haag.

Wat verstaat men onder injectables?

De kans is groot dat het woord injectables u enigszins bekend in de oren klinkt. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat een goede vriendin van u onlangs een injectable behandeling heeft ondergaan. Maar wat zijn injectables nu eigenlijk? En wat kunnen ze voor u betekenen? De term injectables is een verzamelnaam voor behandelingen met producten die met een naald in de huid geïnjecteerd worden. Denk hierbij aan botox en fillers. Een injectable behandeling zorgt ervoor dat rimpels verdwijnen en u weer een frisse en jeugdige uitstraling heeft. Of u kunt weer volume in uw lippen terugkrijgen. Tevens is een injectable behandeling geschikt als bestrijding tegen overmatig zweten, tandenknarsen of migraine.

Over botox

Een van de mogelijkheden op het gebied van injectables is botox. Er bestaat nog redelijk veel onduidelijkheid over wat botox is, en de verschillen tussen botox en fillers. Botox, ook wel botulinetoxine genoemd, is een natuurlijk eiwit. Het wordt veelvuldig gebruikt in de strijd tegen rimpels en lijntjes, waar we helaas steeds vaker mee geconfronteerd worden naarmate we ouder worden. Botox is een tijdelijke spierverslapper die doorgaans gebruikt wordt tegen bijvoorbeeld frons- en lachrimpels. Met een zeer dun naaldje wordt botox in de betreffende spier geïnjecteerd. Voor de behandeling wordt er tijdens een consult naar uw gezondheid gekeken en wordt er samen een behandelplan gemaakt.

Aanbod aan botox behandelingen

Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van botox. Zo kunt u bij de kliniek van Maikel Scheer in Den Haag terecht voor uiteenlopende botox behandelingen. De meest voorkomende botox behandelingen zijn toch wel de voorhoofdrimpels, de fronsrimpels en de kraaienpootjes. Deze behandelingen worden vaak door mensen gekozen. De fronsrimpels tussen de wenkbrauwen ontstaan wanneer men boos kijkt en kunnen na verloop van tijd een diepe groef vormen. De voorhoofdsrimpels ontstaan door het veelvuldig optrekken van de wenkbrauwen. Kraaienpootjes zijn de bekende rimpels naast de ogen. Deze ontstaan door lachen of knijpen met de ogen. Al deze kwaaltjes, en meer, zijn uitstekend te verhelpen met een botox behandeling in Den Haag bij Maikel Scheer.

Over fillers

Een tweede mogelijkheid op het gebied van injectables zijn fillers. Waar botox de spieren in uw gezicht die rimpels veroorzaken beïnvloedt, zorgen fillers voor extra volume. Fillers worden in de huid geïnjecteerd om de huid te herstellen en verjongen. Op die manier worden rimpels en oneffenheden als het ware opgevuld. Hiervoor gebruikt Maikel  Scheer tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Het vochtgehalte van uw huid wordt hersteld door het inbrengen van kleine hoeveelheden hyaluronzuur. Het resultaat: rimpels verdwijnen en er ontstaat meer volume in uw gezicht of lippen. Maikel Scheer streeft bovendien naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Tevens is het goed om te weten dat een filler behandeling uitstekend kan worden gecombineerd met een andere injectable behandeling, zoals botox.

Aanbod aan filler behandelingen

Bij Maikel Scheer kunt u direct voor verschillende filler behandelingen. Zo zijn er diverse mogelijkheden voor uw lippen en ogen. U kunt ervoor kiezen om uw lippen te laten opvullen middels een filler behandeling. Op die manier worden uw lippen weer gehydrateerd en zijn de contouren scherper, waardoor uw lippen meer volume hebben. Helaas hebben mensen hier vaak een ietwat negatief beeld bij. Dit beeld wordt veroorzaakt door het gebruik van veel te veel filler. Bij Maikel Scheer zeggen we altijd ‘less is more’. Wij streven een zo natuurlijk mogelijk resultaat na. Ook zijn er filler behandelingen voor uw ogen. Vaak let iemand bij een eerste ontmoeting het eerst op de ogen. Heeft u wallen of donkere kringen onder uw ogen? Dan geeft dit een vermoeide uitstraling. Bent u juist een energiek persoon? Dan kan het erg vervelend zijn wanneer uw uitstraling het tegenovergestelde laat zien. Dankzij een filler behandeling kunt u uw ogen weer laten stralen.

Waarom kiezen voor Maikel Scheer?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor een injectable behandeling in Den Haag? Dan bent u bij Maikel Scheer in goede, vakbekwame handen. Maikel Scheer heeft geneeskunde aan de Universiteit van Leiden gestudeerd. Tijdens zijn studie heeft hij diverse stages in het buitenland voltooid, waaronder aan Universiteiten in Zuid-Afrika en Zwitserland. In het verleden is hij werkzaam geweest als arts in de revalidatie- en donorgeneeskunde. Daarnaast is hij ook nauw betrokken geweest bij enkele toonaangevende wetenschappelijke onderzoeken op het gebied van gezondheid en voeding. Uiteindelijk heeft hij zich gespecialiseerd in anti-aging geneeskunde, of Healthy Aging zoals hij het zelf liever noemt.

Bekijk ook:
Botox Den Haag, Fillers Den Haag, Injectables Den Haag, Lippen opvullen Den Haag, Profhilo, Traangoot filler of Wallen onder ogen, Cosmetisch Arts, botox kraaienpootjesJukbeenderen fillersKaaklijn fillers.

Neem contact op met Drs. Maikel Scheer om een afspraak in te plannen voor een gratis en vrijblijvend consult.

>   GRATIS consult inplannen
>   Arts leren kennen
>   Alle behandelingen bekijken
>   Tarieven bekijken

Voorbeelden van filler behandelingen

Wangen en Jukbeenderen

Het jukbeen en de wangen verliezen volume naarmate men ouder wordt. Dit kan zorgen voor een vermoeide uitstraling, en bijdragen aan het ontstaan van plooien en rimpels. Met een filler kan het volume worden hersteld, zodat u weer een frisse en jeugdiger uitstraling krijgt. Door het volume op de jukbeenderen te herstellen, zal vanwege het liftende effect ook de neus-lippenplooi zich minder scherp aftekenen.

De neuslipplooi

De neuslipplooi is de plooi die loopt van de zijkant van de neusvleugels naar de mondhoeken. Normaal heeft iedereen daar wel een glooiing, maar naarmate men ouder wordt verandert deze meer en meer in een scherpe plooi of rimpel.
Dit kan uitstekend behandeld worden met een filler, door het volume op de jukbeenderen te herstellen, wat een liftend effect geeft. Of door de filler direct onder de plooi te leggen.

Rimpels op de bovenlip

Rimpels op de bovenlip, of rokerslijntjes, zijn de verticale lijntjes op de lip die ontstaan als met de lippen tuit. Naarmate men ouder wordt neemt het volume van de huid af en gaan deze rimpels zich steeds mee aftekenen.
Een behandeling met een filler of skinbooster kan deze bovenlip rimpels weer mooi doen vervagen. In combinatie met het accentueren van de liprand is het resultaat het mooist.

Lippen opvullen

Lippen opvullen met een filler is iets waar veel mensen een negatief beeld bij hebben. Dit komt doordat vaak veel te veel filler wordt gebruikt. Bij de lipvergroting geldt vooral ‘less is more’. Lippen kunnen naarmate men ouder wordt volume verliezen of een minder scherpe aftekening hebben. Een filler hydrateert de lippen en maakt de contouren weer scherper. Maikel Scheer gaat altijd voor een natuurlijk resultaat.

Marionetlijnen

Marionetlijnen zijn de plooien die lopen van de mondhoeken naar beneden. Ze zorgen voor een sippe uitstraling. Door met een filler de plooien te vullen en de mondhoeken te ondersteunen krijgt u weer een veel vrolijker uitstraling.

Fillers onder de ogen

Uw ogen zijn vaak het eerste waar mensen op letten bij een ontmoeting. Als u wallen of donkere kringen onder uw ogen heeft, kan dit zorgen voor een vermoeide uitstraling. Dit is vervelend, zeker als het vermoeide voorkomen niet past bij hoe u zich voelt. Hoewel de termen vaak door elkaar worden gebruikt, is het belangrijk te constateren dat wallen en donkere kringen niet hetzelfde zijn. Met wallen wordt een verdikking onder de ogen bedoeld die bestaat uit vocht of vet, terwijl donkere kringen een verkleuring aanduiden die veroorzaakt wordt door de bloedvaten onder de huid.

Waarom kiezen voor Maikel Scheer?

Zeer ervaren en deskundig arts


Veilig, effectief en natuurlijk resultaat


Persoonlijk advies in een gratis consult

Start WhatsApp chat
Ik help u graag persoonlijk verder!
Hallo! Hoe kan ik u helpen?