Fillers Den Haag

Voor alle filler behandelingen in Den Haag

U zocht naar: Fillers Den Haag – Naarmate we ouder worden neemt de elasticiteit van onze huid af. Waar we dat het meest merken is in ons gezicht. De stevigheid en elasticiteit van onze huid waar we mee geboren worden, hebben we deels te danken aan hyaluronzuur. Deze stof komt van nature voor in onze huid. De aanmaak van hyaluronzuur neemt echter geleidelijk af terwijl onze leeftijd toeneemt. Hierdoor ontstaat volumeverlies en uiteindelijk rimpels. De oplossing? Fillers! Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor een filler behandeling in Den Haag? Maak dan kennis met Kliniek Maikel Scheer.

Wat zijn fillers?

Tegenwoordig kunnen we er bijna niet meer omheen. Steeds meer mensen ondergaan cosmetische correcties om rimpels, lijntjes en andere kwaaltjes weg te werken. De kans is dan ook groot dat vrienden, collega’s of familieleden van u onlangs een behandeling hebben ondergaan. Maar wat zijn fillers nu eigenlijk? En hoe werken ze? Fillers zijn in principe stoffen die in de huid geïnjecteerd worden om zo de huid te herstellen en verjongen. Op die manier kunnen rimpels en oneffenheden bijvoorbeeld worden gevuld. Kliniek Maikel Scheer gebruikt hiervoor tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Door het inbrengen van kleine hoeveelheden hyaluronzuur wordt het vochtgehalte van de huid hersteld. Als gevolg zullen rimpels verdwijnen en ontstaat er meer volume in uw gezicht of lippen.

Alles wat u wilt weten over een filler behandeling

Fillers worden regelmatig in een slecht daglicht gezet. Het is belangrijk om u te realiseren dat het hierbij om permanente fillers gaat. Deze permanente fillers brengen namelijk gezondheidsrisico’s met zich mee. Maar tijdelijke fillers zijn zeer veilig. Kliniek Maikel Scheer in Den Haag werkt dan ook uitsluitend met fillers op basis van hyaluronzuur. Dit is geheel in lijn met zijn streven naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Een behandeling met hyaluronzuur brengt bovendien, buiten een kleine kans op blauwe plekjes, vrijwel geen risico’s met zich mee. Uw lichaam breekt na verloop van tijd de filler weer af. Daarnaast is het goed om te weten dat een filler behandeling uitstekend gecombineerd kan worden met andere injectables zoals botox.

Welke filler behandelingen zijn er in Den Haag?

Bent u nog niet helemaal overtuigd van fillers? Of weet u niet zo goed welke filler behandeling het meest geschikt is voor u? Dan is het goed om te weten dat u een afspraak kunt maken voor een persoonlijk advies tijdens een vrijblijvend consult. Zo weet u zeker dat u de juiste filler behandeling kiest. Bij Kliniek Maikel Scheer in Den Haag vindt u een divers aanbod aan filler behandelingen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw wangen en jukbeenderen met fillers te laten injecteren. Zo wordt het volume hersteld en heeft u weer een frisse, jeugdigere uitstraling. Ook de neuslipplooi kan uitstekend met een filler behandeling worden gecorrigeerd. Heeft u last van rimpels op uw bovenlip? Deze rimpels worden ook wel rokerslijntjes genoemd. Een filler behandeling kan deze rimpels mooi doen vervagen.

Filler behandelingen voor ogen en lippen

Naast de hierboven beschreven filler behandelingen zijn er ook diverse mogelijkheden op het gebieden van uw ogen en lippen. Vaak zijn uw ogen het eerste waar iemand op let bij een ontmoeting. Wallen en donkere kringen onder uw ogen zorgen voor een vermoeide uitstraling. Dit kan vervelend zijn, zeker wanneer u juist altijd veel energie heeft. Uw uitstraling past dan niet bij hoe u zich daadwerkelijk voelt. Dankzij een filler behandeling kunt u uw vermoeide ogen weer nieuw leven inblazen. Ook uw lippen kunt u laten opvullen middels een filler behandeling. Vaak hebben mensen hier een negatief beeld bij. Zo komt het helaas voor dat mensen veel te veel filler gebruiken waardoor het erg onnatuurlijk overkomt. Bij Kliniek Maikel Scheer geldt ‘less is more’. Een filler zorgt ervoor dat de lippen gehydrateerd zijn en de contouren weer scherper zijn. Hierbij wordt altijd een natuurlijk resultaat nagestreefd.

Waarom Kliniek Maikel Scheer (Fillers Den Haag)?

Wilt u graag een filler behandeling nemen om bijvoorbeeld van uw bovenlip rimpels of neuslipplooi af te komen? Of wilt u graag meer volume in uw wangen, jukbeenderen of lippen creëren? Dan bent u in Den Haag bij Kliniek Maikel Scheer aan het juiste adres voor een betrouwbare filler behandeling. Kliniek Maikel Scheer combineert zijn twee specialisaties in zijn kliniek in Den Haag. Zo heeft hij zich gespecialiseerd in cosmetische  en anti-aging geneeskunde, of zoals hij het zelf liever noemt, Healthy Aging. Hij heeft geneeskunde aan de Universiteit van Leiden gestudeerd. Bovendien staat hij geregistreerd als cosmetisch arts KNMG en is hij gecertificeerd lid van de NVCG. Bij Kliniek Maikel Scheer bent u dus in betrouwbare, vakbekwame handen!

Vrijblijvend Consult

Twijfel je nog over een filler behandeling of wil je meer informatie? Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult bij Kliniek Maikel Scheer in Den Haag. Wij geven je graag persoonlijk advies en bespreken de mogelijkheden die het beste bij jou passen.

Maak vandaag nog een afspraak en ontdek wat fillers in Den Haag voor jou kunnen doen bij Kliniek Maikel Scheer.

Bekijk ook:
Jukbeenderen fillers, Kaaklijn fillersBotox Den Haag, Fillers Den Haag, Injectables Den Haag, Lippen opvullen Den Haag, Profhilo, Traangoot filler of Wallen onder ogen, Cosmetisch Arts, botox kraaienpootjesJukbeenderen fillersKaaklijn fillers.

Neem contact op met Kliniek Maikel Scheer om een afspraak in te plannen voor een vrijblijvend consult.

>   Consult inplannen
>   Arts leren kennen
>   Alle behandelingen bekijken
>   Tarieven bekijken

Voorbeelden van filler behandelingen

Wangen en Jukbeenderen

Het jukbeen en de wangen verliezen volume naarmate men ouder wordt. Dit kan zorgen voor een vermoeide uitstraling, en bijdragen aan het ontstaan van plooien en rimpels. Met een filler kan het volume worden hersteld, zodat u weer een frisse en jeugdiger uitstraling krijgt. Door het volume op de jukbeenderen te herstellen, zal vanwege het liftende effect ook de neus-lippenplooi zich minder scherp aftekenen.

De neuslipplooi

De neuslipplooi is de plooi die loopt van de zijkant van de neusvleugels naar de mondhoeken. Normaal heeft iedereen daar wel een glooiing, maar naarmate men ouder wordt verandert deze meer en meer in een scherpe plooi of rimpel.
Dit kan uitstekend behandeld worden met een filler, door het volume op de jukbeenderen te herstellen, wat een liftend effect geeft. Of door de filler direct onder de plooi te leggen.

Rimpels op de bovenlip

Rimpels op de bovenlip, of rokerslijntjes, zijn de verticale lijntjes op de lip die ontstaan als met de lippen tuit. Naarmate men ouder wordt neemt het volume van de huid af en gaan deze rimpels zich steeds mee aftekenen.
Een behandeling met een filler of skinbooster kan deze bovenlip rimpels weer mooi doen vervagen. In combinatie met het accentueren van de liprand is het resultaat het mooist.

Lippen opvullen

Lippen opvullen met een filler is iets waar veel mensen een negatief beeld bij hebben. Dit komt doordat vaak veel te veel filler wordt gebruikt. Bij de lipvergroting geldt vooral ‘less is more’. Lippen kunnen naarmate men ouder wordt volume verliezen of een minder scherpe aftekening hebben. Een filler hydrateert de lippen en maakt de contouren weer scherper. Maikel Scheer gaat altijd voor een natuurlijk resultaat.

Marionetlijnen

Marionetlijnen zijn de plooien die lopen van de mondhoeken naar beneden. Ze zorgen voor een sippe uitstraling. Door met een filler de plooien te vullen en de mondhoeken te ondersteunen krijgt u weer een veel vrolijker uitstraling.

Fillers onder de ogen

Uw ogen zijn vaak het eerste waar mensen op letten bij een ontmoeting. Als u wallen of donkere kringen onder uw ogen heeft, kan dit zorgen voor een vermoeide uitstraling. Dit is vervelend, zeker als het vermoeide voorkomen niet past bij hoe u zich voelt. Hoewel de termen vaak door elkaar worden gebruikt, is het belangrijk te constateren dat wallen en donkere kringen niet hetzelfde zijn. Met wallen wordt een verdikking onder de ogen bedoeld die bestaat uit vocht of vet, terwijl donkere kringen een verkleuring aanduiden die veroorzaakt wordt door de bloedvaten onder de huid.

Waarom kiezen voor Maikel Scheer?

Zeer ervaren en deskundig arts


Veilig, effectief en natuurlijk resultaat


Persoonlijk advies in een vrijblijvend consult

Start WhatsApp chat
Ik help u graag persoonlijk verder!
Hallo! Hoe kan ik u helpen?