Fillers Den Haag
Fillers den haag

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor fillers in Den Haag? Dan is Dr. Maikel Scheer met zijn jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van fillerbehandelingen een uitstekende keus. In zijn kliniek in Den Haag streeft Maikel Scheer naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat en werkt hij uitsluitend met fillers op basis van hyaluronzuur. Deze stof komt van nature in het lichaam voor en heeft een tijdelijke werking. In tegenstelling tot permanente fillers, die vanwege gezondheidsrisico’s regelmatig in het nieuws komen, zijn deze tijdelijke fillers zeer veilig. Buiten een kleine kans op blauwe plekjes brengt een behandeling met hyaluronzuur vrijwel geen risico’s met zich mee. Na verloop van tijd wordt het middel door het lichaam afgebroken en kan de behandeling zonder problemen worden herhaald. 

Fillerbehandelingen in Den Haag

Maikel Scheer biedt in Den Haag verschillende fillerbehandelingen aan. In de meeste gevallen worden filler injecties gebruikt om rimpels en plooien minder zichtbaar te maken. Denk bijvoorbeeld aan het opvullen van de neus-lipplooi of marionetlijnen, of aan een behandeling met fillers onder de ogen. Bij de ogen kunnen injectables bijvoorbeeld wallen en donkere kringen laten verdwijnen. Naast het opvullen van rimpels en lijntjes worden fillers gebruikt om de contouren van het gezicht te ondersteunen. Injectables kunnen bijvoorbeeld hernieuwd volume geven aan de wangen, kin, jukbeenderen of lippen. Voor de behandeling bespreken we altijd uitgebreid uw wensen. De eigenlijke behandeling, waarbij de steriele gel met zeer dunne canule naaldjes in het te behandelen gebied wordt ingebracht, neemt vaak slechts enkele minuten in beslag. 

De behandeling met fillers kan uitstekend worden gecombineerd met andere injectables, zoals botox. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in orthomoleculair advies. Kortom: wij helpen u graag om stralend en natuurlijk ouder te worden.  

Fillers Zoetermeer, Scheveningen, Delft

De kliniek van Maikel Scheer in Den Haag is vanuit de hele regio goed bereikbaar. Dankzij de positieve ervaringen van vele klanten weten steeds meer mensen uit de buurgemeenten ons te vinden. De korte tijd die nodig is om bij ons te komen, is voor veel mensen geen bezwaar omdat ze weten dat ze bij ons in goede handen zijn. Dus overweegt u fillers en woont u in Zoetermeer, Scheveningen of Delft? Plan dan een afspraak met ons in voor een gratis en vrijblijvend consult. Misschien zien we u dan binnenkort voor een fillerbehandeling in Den Haag. 

Mogelijke filler behandelingen

Veel gedane behandelingen met fillers zijn bijvoorbeeld:

Wangen en Jukbeenderen

Het jukbeen en de wangen verliezen volume naarmate men ouder wordt. Dit kan zorgen voor een vermoeide uitstraling, en bijdragen aan het ontstaan van plooien en rimpels. Met een filler kan het volume worden hersteld, zodat u weer een frisse en jeugdiger uitstraling krijgt. Door het volume op de jukbeenderen te herstellen, zal vanwege het liftende effect ook de neus-lippenplooi zich minder scherp aftekenen.

De neuslipplooi

De neuslipplooi is de plooi die loopt van de zijkant van de neusvleugels naar de mondhoeken. Normaal heeft iedereen daar wel een glooiing, maar naarmate men ouder wordt verandert deze meer en meer in een scherpe plooi of rimpel.

Dit kan uitstekend behandeld worden met een filler, door het volume op de jukbeenderen te herstellen, wat een liftend effect geeft. Of door de filler direct onder de plooi te leggen.

Fillers-den-haag-Neuslipplooi

Rimpels op de bovenlip

Rimpels op de bovenlip, of rokerslijntjes, zijn de verticale lijntjes op de lip die ontstaan als met de lippen tuit. Naarmate men ouder wordt neemt het volume van de huid af en gaan deze rimpels zich steeds mee aftekenen.

Een behandeling met een filler of skinbooster kan deze bovenlip rimpels weer mooi doen vervagen. In combinatie met het accentueren van de liprand is het resultaat het mooist.

Marionetlijnen

Marionetlijnen zijn de plooien die lopen van de mondhoeken naar beneden. Ze zorgen voor een sippe uitstraling. Door met een filler de plooien te vullen en de mondhoeken te ondersteunen krijgt u weer een veel vrolijker uitstraling.

Fillers-den-haag-marionnetlijn

Lippen opvullen

Lippen opvullen met een filler is iets waar veel mensen een negatief beeld bij hebben. Dit komt doordat vaak veel te veel filler wordt gebruikt. Bij de lipvergroting geldt vooral ‘less is more’.

Lippen kunnen naarmate men ouder wordt volume verliezen of een minder scherpe aftekening hebben. Met een filler worden de lippen weer gehydrateerd en de contouren weer scherper gemaakt. Maikel Scheer gaat altijd voor een natuurlijk resultaat.

Fillers-den-haag-lipvergroting

Tarieven

Bekijk de tarieven van de Filler behandelingen hier

×