FillersFillers den haag

Wat zijn fillers

Een filler is een injectable behandeling waarbij een steriele gel wordt geïnjecteerd om meer stevigheid aan de huid te geven of volume terug te geven aan het gezicht. Zo kunnen rimpels en diepe lijnen zeer goed opgevuld worden met een filler. Er bestaan verscheidene soorten fillers, met uiteenlopende eigenschappen. Maikel Scheer werkt uitsluitend met veilige en tijdelijke filters. Deze fillers zijn gemaakt op basis van hyaluronzuur. Dit is een stof die van nature al veel in de huid voorkomt en zeer sterke vochtbindende eigenschappen heeft.

Fillers voor veroudering van de huid

Als we ouder worden, neemt de productie van hyaluronzuur steeds meer af. Als gevolg hiervan neemt ook de hydratatie en de elasticiteit van de huid af. Ook verliest het weefsel onder de huid steeds meer volume en stevigheid. En hierdoor ontstaan de rimpels en plooien. De filler wordt in of onder de huid aangebracht om rimpels en plooien te laten verdwijnen, zoals bij het opvullen van de neuslipplooi of marionetlijnen. Daarnaast worden fillers gebruikt om gezichtscontouren te herstellen, zoals bij de jukbeenderen, wangen, of het opvullen van lippen.

Een ander groot voordeel van fillers op basis van hyaluronzuur is, dat ze door het lichaam, op een natuurlijke manier, worden afgebroken. Na ongeveer 1 jaar is het dan weer aangeraden om de behandeling te herhalen om het gewenste resultaat te behouden. Het is niet zo dat de lijnen of plooien daarna erger worden dan voorheen. Sterker nog, na elke herhalingsbehandeling met een filler wordt het interval tot de volgende behandeling groter en houdt het resultaat steeds langer aan.

Filler behandeling

Aangezien het hyaluronzuur in de filler wordt gezien als een lichaamseigen stof is, wordt dit zeer goed geaccepteerd door het lichaam. En een behandeling met een hyaluronzuurfillers, van hoge kwaliteit is dan ook zeer veilig. Vrijwel alle  problemen met fillers waar in de media aandacht aan gegeven wordt gaan over permanente fillers. Maikel Scheer werkt uitsluitend met tijdelijke en veilige fillers, van de beste kwaliteit.  Zoals bij elke injectie in de huid is er na de behandeling wel wat kans op een blauwe plek, zwelling, roodheid of gevoeligheid. Deze verschijnselen verdwijnen na enkele uren of dagen.

Veel gedane behandelingen met fillers zijn bijvoorbeeld:

Wangen en Jukbeenderen

Het jukbeen en de wangen verliezen volume naarmate men ouder wordt. Dit kan zorgen voor een vermoeide uitstraling, en bijdragen aan het ontstaan van plooien en rimpels. Met een filler kan het volume worden hersteld, zodat u weer een frisse en jeugdiger uitstraling krijgt. Door het volume op de jukbeenderen te herstellen, zal vanwege het liftende effect ook de neus-lippenplooi zich minder scherp aftekenen.

De neuslipplooi

De neuslipplooi is de plooi die loopt van de zijkant van de neusvleugels naar de mondhoeken. Normaal heeft iedereen daar wel een glooiing, maar naarmate men ouder wordt verandert deze meer en meer in een scherpe plooi of rimpel.

Dit kan uitstekend behandeld worden met een filler, door het volume op de jukbeenderen te herstellen, wat een liftend effect geeft. Of door de filler direct onder de plooi te leggen.

Fillers-den-haag-Neuslipplooi

Rimpels op de bovenlip

Rimpels op de bovenlip, of rokerslijntjes, zijn de verticale lijntjes op de lip die ontstaan als met de lippen tuit. Naarmate men ouder wordt neemt het volume van de huid af en gaan deze rimpels zich steeds mee aftekenen.

Een behandeling met een filler of skinbooster kan deze bovenlip rimpels weer mooi doen vervagen. In combinatie met het accentueren van de liprand is het resultaat het mooist.

Marionetlijnen

Marionetlijnen zijn de plooien die lopen van de mondhoeken naar beneden. Ze zorgen voor een sippe uitstraling. Door met een filler de plooien te vullen en de mondhoeken te ondersteunen krijgt u weer een veel vrolijker uitstraling.

Fillers-den-haag-marionnetlijn

Lippen opvullen

Lippen opvullen met een filler is iets waar veel mensen een negatief beeld bij hebben. Dit komt doordat vaak veel te veel filler wordt gebruikt. Bij de lipvergroting geldt vooral ‘less is more’.

Lippen kunnen naarmate men ouder wordt volume verliezen of een minder scherpe aftekening hebben. Met een filler worden de lippen weer gehydrateerd en de contouren weer scherper gemaakt. Maikel Scheer gaat altijd voor een natuurlijk resultaat.

Fillers-den-haag-lipvergroting

Tarieven

Bekijk de tarieven van de Filler behandelingen hier

×