Lippen opvullen Den Haag

Opvullen van uw lippen in Den Haag

U zocht naar: Lippen opvullen Den Haag – Perfecte, volle lippen. Dat is de droom van iedere vrouw. We zien ze vaak voorbijkomen in make-up en parfum reclames op de televisie. Ook veel beroemdheden hebben tegenwoordig zulke mooie, volle lippen. Helaas wordt niet iedere vrouw hier van nature mee geboren. Waar de een al volle lippen van zichzelf heeft, heeft de ander juist hele dunne lippen. Maar het kan ook voorkomen dat u vroeger volle lippen had en tegenwoordig niet meer. Het is namelijk zo dat uw lippen vocht, en hiermee volume, verliezen naarmate we ouder worden. Maar u kunt bij Maikel Scheer in Den Haag terecht voor het opvullen van uw lippen. Hiervoor worden er lip fillers op basis van hyaluronzuur ingebracht.

Lip fillers, wat zijn dat?

Het laten opvullen van uw lippen lijkt dus de uitkomst te bieden wanneer u dunne lippen heeft en graag meer volume wenst. En u bent lang niet de enige die er zo over denkt. Velen zijn u al voorgegaan. Lip fillers zijn dan ook ontzettend populair. Er zijn tegenwoordig steeds meer beroemdheden die een lip filler behandeling nemen. Denk bijvoorbeeld aan de Kardashian-Jenner familie. Wereldwijd zijn er dan ook miljoenen vrouwen die ook graag zulke mooie, volle lippen willen. Maar wat zijn lip filllers nu eigenlijk? Lip fillers zijn tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die zorgt voor de productie van collageen en elastine in de huid. Aangezien de productie van hyaluronzuur afneemt naarmate we ouder worden, biedt een filler op basis van hyaluronzuur de uitkomst.

Voorafgaand aan de lip filler behandeling

Lip filler behandelingen zijn wereldwijd razend populair. Dit is mede dankzij de popularisatie ervan door beroemdheden als Kim Kardashian. Maar hoe werkt zo’n behandeling? Voordat u uw lippen laat opvullen, kunt u eerst een gratis consult aanvragen bij Maikel Scheer in Den Haag. Tijdens dit consult wordt u uiteraard uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden en onze werkwijze. U kunt uw wensen kenbaar maken en samen kijken we vervolgens naar de mogelijkheden. Tot slot wordt er een behandelplan opgesteld dat precies aansluit bij uw wensen en voorkeuren.

Alles wat u wilt weten over een lip filler behandeling

Na het gratis consult zullen we een persoonlijk behandelplan voor u opstellen. Dit is noodzakelijk, aangezien iedereen andere wensen en voorkeuren heeft, en bovendien ook andere lippen. De daadwerkelijke behandeling neemt uiteindelijk maar enkele minuten in beslag. Tijdens de behandeling wordt de steriele gel met zeer dunne canule naaldjes in de lippen ingebracht. Deze behandeling is veilig en bewezen effectief. Bovendien is het geheel pijnloos. Direct na de behandeling zullen uw lippen gezwollen, verkleurd of gevoelig zijn. Dit is volkomen normaal en trekt vanzelf weer weg binnen een aantal dagen. Het is raadzaam om de eerste weken na de behandeling extreme kou en hitte te vermijden. Stel uw bezoek aan de zonnebank of sauna of uw wintersport vakantie beter even uit.

Hoe veilig is het gebruik van lip fillers?

Veel mensen vragen zich af hoe veilig het gebruik van lip fillers is. Vaak lezen zij op het internet of horen ze van kennissen dat het laten opvullen van de lippen schadelijk is voor de gezondheid. Nu is het goed om te weten dat dit enkel voor permanente fillers geldt. Permanente fillers kunnen inderdaad gezondheidsrisico’s met zich meebrengen en worden dan ook afgeraden door ons. Bij Maikel Scheer gebruiken we dan ook bewust uitsluitend tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Aangezien hyaluronzuur een lichaamseigen stof is, zal deze goed worden opgenomen door ons lichaam. Zo wordt de stof na verloop van tijd op natuurlijke wijze afgebroken door ons lichaam. Hier zijn geen gezondheidsrisico’s aan verbonden.

Het resultaat van Lippen opvullen Den Haag

Direct na de lip filler behandeling zullen er eerst zwellingen en verkleuringen optreden. Dit is volkomen normaal direct na een behandeling. Deze effecten verdwijnen echter al vrij snel en na slechts 72 uur zult u al resultaat zien van uw lip filler behandeling. Na ongeveer 2 weken zult u het optimale resultaat zien. De filler wordt na verloop van tijd afgebroken door het lichaam. Dit gebeurt doorgaans na 6 tot 12 maanden. Zodra de filler is afgebroken, kunt u er uiteraard voor kiezen om de behandeling te herhalen, zodat u kunt blijven genieten van het resultaat.

Waarom Maikel Scheer?

Wanneer u op zoek bent naar een kliniek in Den Haag voor het laten opvullen van uw lippen, zult u al snel bij Maikel Scheer uitkomen. Dit is dan ook een betrouwbaar adres voor een veilige, natuurlijke lip filler behandeling. Aangezien wij uitsluitend met tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur werken, bent u verzekerd van een veilige en effectieve behandeling. Bovendien is Maikel Scheer gespecialiseerd in cosmetische en orthomoleculaire geneeskunde. Ook heeft hij reguliere geneeskunde aan de Universiteit van Leiden gestudeerd. In zijn kliniek combineert hij zijn beide specialisaties in een breed aanbod aan Healthy Aging behandelingen.

Bekijk ook:
Botox Den Haag, Fillers Den Haag, Injectables Den Haag, Lippen opvullen Den Haag, Profhilo, Traangoot filler of Wallen onder ogen.

Neem contact op met Drs. Maikel Scheer om een afspraak in te plannen voor een gratis en vrijblijvend consult.

>   GRATIS consult inplannen
>   Arts leren kennen
>   Alle behandelingen bekijken
>   Tarieven bekijken

Voorbeelden van filler behandelingen

Wangen en Jukbeenderen

Het jukbeen en de wangen verliezen volume naarmate men ouder wordt. Dit kan zorgen voor een vermoeide uitstraling, en bijdragen aan het ontstaan van plooien en rimpels. Met een filler kan het volume worden hersteld, zodat u weer een frisse en jeugdiger uitstraling krijgt. Door het volume op de jukbeenderen te herstellen, zal vanwege het liftende effect ook de neus-lippenplooi zich minder scherp aftekenen.

De neuslipplooi

De neuslipplooi is de plooi die loopt van de zijkant van de neusvleugels naar de mondhoeken. Normaal heeft iedereen daar wel een glooiing, maar naarmate men ouder wordt verandert deze meer en meer in een scherpe plooi of rimpel.
Dit kan uitstekend behandeld worden met een filler, door het volume op de jukbeenderen te herstellen, wat een liftend effect geeft. Of door de filler direct onder de plooi te leggen.

Rimpels op de bovenlip

Rimpels op de bovenlip, of rokerslijntjes, zijn de verticale lijntjes op de lip die ontstaan als met de lippen tuit. Naarmate men ouder wordt neemt het volume van de huid af en gaan deze rimpels zich steeds mee aftekenen.
Een behandeling met een filler of skinbooster kan deze bovenlip rimpels weer mooi doen vervagen. In combinatie met het accentueren van de liprand is het resultaat het mooist.

Lippen opvullen

Lippen opvullen met een filler is iets waar veel mensen een negatief beeld bij hebben. Dit komt doordat vaak veel te veel filler wordt gebruikt. Bij de lipvergroting geldt vooral ‘less is more’. Lippen kunnen naarmate men ouder wordt volume verliezen of een minder scherpe aftekening hebben. Een filler hydrateert de lippen en maakt de contouren weer scherper. Maikel Scheer gaat altijd voor een natuurlijk resultaat.

Marionetlijnen

Marionetlijnen zijn de plooien die lopen van de mondhoeken naar beneden. Ze zorgen voor een sippe uitstraling. Door met een filler de plooien te vullen en de mondhoeken te ondersteunen krijgt u weer een veel vrolijker uitstraling.

Fillers onder de ogen

Uw ogen zijn vaak het eerste waar mensen op letten bij een ontmoeting. Als u wallen of donkere kringen onder uw ogen heeft, kan dit zorgen voor een vermoeide uitstraling. Dit is vervelend, zeker als het vermoeide voorkomen niet past bij hoe u zich voelt. Hoewel de termen vaak door elkaar worden gebruikt, is het belangrijk te constateren dat wallen en donkere kringen niet hetzelfde zijn. Met wallen wordt een verdikking onder de ogen bedoeld die bestaat uit vocht of vet, terwijl donkere kringen een verkleuring aanduiden die veroorzaakt wordt door de bloedvaten onder de huid.

Waarom kiezen voor Maikel Scheer?

Zeer ervaren en deskundig arts


Veilig, effectief en natuurlijk resultaat


Persoonlijk advies in een gratis consult

Start WhatsApp chat
Ik help u graag persoonlijk verder!
Hallo! Hoe kan ik u helpen?