Lip fillers Den Haag

Voor alle lip filler behandelingen in Den Haag

U zocht naar: Lip fillers Den Haag – Een lip filler behandeling neemt alsmaar toe in populariteit. Zo ondergaan steeds meer beroemdheden deze behandeling om vollere lippen te krijgen. Maar ook in uw omgeving zullen er ongetwijfeld mensen in uw vriendenkring of familie zijn die hun lippen hebben laten opvullen. Lippen worden na verloop van tijd dan ook dunner door volumeverlies. Vaak resulteert dit in ongewenste gevolgen, zoals een scheefstand of een vorm die niet langer past bij uw gezicht. Dit kunt u subtiel en natuurlijk verhelpen met een lip filler. Overweegt u zelf ook een lip filler behandeling? Dan kunt u terecht bij Maikel Scheer in Den Haag.

Wat zijn lip fillers?

Na verloop van tijd lijden onze lippen dus aan volumeverlies. Dit houden we helaas niet tegen. Maar wat we wel kunnen doen is lip fillers gebruiken. Dit zijn tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die voor de productie van elastine en collageen in onze huid zorgt. De productie van deze stof neemt echter af naarmate we ouder worden. Dit is dan ook zichtbaar in de lippen. Lip fillers op basis van hyaluronzuur bieden dan de uitkomst. Het resultaat: vollere, mooiere lippen die ook nog eens volledig gehydrateerd zijn.

De voordelen van een lip filler behandeling

Een lip filler behandeling brengt enkele belangrijke voordelen met zich mee. Het grootste voordeel is uiteraard dat u er vollere lippen door krijgt. Dit is vaak dan ook de reden voor vrouwen om een lip filler behandeling te nemen. Welke vrouw wilt nu geen volle, mooie lippen? Daarnaast is het laten inbrengen van fillers geheel pijnloos. Bovendien zult u al snel van het resultaat kunnen genieten. Na slechts 72 uur kunt u het optimale resultaat van de behandeling al bewonderen. Tijdelijke fillers bevatten bovendien hyaluronzuur. Aangezien dit een lichaamseigen stof is, betekent dit dat de filler niet gaat irriteren.

De lip filler behandeling

Voordat het zover is, kunt u een gratis consult bij Maikel Scheer aanvragen. Op die manier wordt u uitgebreid geïnformeerd en wordt er samen naar de mogelijkheden gekeken. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in orthomoleculair advies. We helpen u dan ook graag. Al uw wensen en voorkeuren zullen besproken worden en uiteindelijk stellen we een behandelplan op. De daadwerkelijke behandeling neemt slechts enkele minuten in beslag. Hierbij wordt de steriele gel met zeer dunne naaldjes in de lippen geïnjecteerd.

Na de behandeling

Een behandeling met tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur is erg veilig en bewezen effectief. De behandeling is dan ook pijnloos en neemt slechts enkele minuten in beslag. Direct na de behandeling zullen uw lippen eerst wat gezwollen en verkleurd zijn. Geen zorgen, dit is normaal. Doorgaans zult u na 2 weken het volledige resultaat zien. In principe is er geen nazorg nodig direct na de behandeling. Maar u doet er goed aan om extreme kou en hitte de eerste weken na de behandeling te vermijden. Denk hierbij aan zonnebank, sauna of wintersport. De filler wordt na 6 tot 12 maanden door het lichaam afgebroken. Dan kunt u ervoor kiezen om de behandeling te herhalen om te blijven genieten van het resultaat.

Zijn er risico’s aan verbonden?

Vaak twijfelen mensen over het ondergaan van een lip filler behandeling. Zo circuleren er verhalen in het nieuws en op het internet over de gevaren en risico’s van fillers. Maar maakt u zich geen zorgen, deze verhalen gaan over permanente fillers. Permanente fillers kunnen namelijk risico’s voor uw gezondheid met zich meebrengen. Bij Maikel Scheer werken we daarom uitsluitend met tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Deze zijn volledig betrouwbaar en veilig voor uw gezondheid. Zo zijn er geen risico’s verbonden aan een lip filler behandeling in Den Haag bij Maikel Scheer. Er kan enkel een zwelling, roodheid of gevoeligheid optreden na een lip filler behandeling, maar dit verdwijnt vanzelf weer binnen enkele dagen.

Waarom Maikel Scheer (Lip fillers Den Haag)?

Er zijn tegenwoordig steeds meer klinieken waar u terecht kunt voor cosmetische ingrepen, waaronder lip filler behandelingen. Dit zorgt ervoor dat u een bewuste afweging dient te maken in uw keuze voor een bepaalde kliniek. Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor een veilige lip filler behandeling in Den Haag? Dan kunt u gerust bij Maikel Scheer terecht. Bij ons bent u verzekerd van een veilig, effectief en natuurlijk resultaat. Maikel Scheer is een zeer ervaren en deskundige cosmetisch arts. Hij is een gecertificeerd lid van de NVCG draagt sinds 1 juli 2019 de titel cosmetisch arts KNMG. Na het afronden van de opleiding orthomoleculaire geneeskunde heeft hij zijn eigen kliniek in Den Haag opgericht. In zijn kliniek combineert hij zijn twee specialisaties in een breed aanbod aan behandelingen op het gebied van healthy aging.

Bekijk ook:
Jukbeenderen fillers, Kaaklijn fillersBotox Den Haag, Fillers Den Haag, Injectables Den Haag, Lippen opvullen Den Haag, Profhilo, Traangoot filler of Wallen onder ogen.

Neem contact op met Drs. Maikel Scheer om een afspraak in te plannen voor een gratis en vrijblijvend consult.

>   GRATIS consult inplannen
>   Arts leren kennen
>   Alle behandelingen bekijken
>   Tarieven bekijken

Voorbeelden van filler behandelingen

Wangen en Jukbeenderen

Het jukbeen en de wangen verliezen volume naarmate men ouder wordt. Dit kan zorgen voor een vermoeide uitstraling, en bijdragen aan het ontstaan van plooien en rimpels. Met een filler kan het volume worden hersteld, zodat u weer een frisse en jeugdiger uitstraling krijgt. Door het volume op de jukbeenderen te herstellen, zal vanwege het liftende effect ook de neus-lippenplooi zich minder scherp aftekenen.

De neuslipplooi

De neuslipplooi is de plooi die loopt van de zijkant van de neusvleugels naar de mondhoeken. Normaal heeft iedereen daar wel een glooiing, maar naarmate men ouder wordt verandert deze meer en meer in een scherpe plooi of rimpel.
Dit kan uitstekend behandeld worden met een filler, door het volume op de jukbeenderen te herstellen, wat een liftend effect geeft. Of door de filler direct onder de plooi te leggen.

Rimpels op de bovenlip

Rimpels op de bovenlip, of rokerslijntjes, zijn de verticale lijntjes op de lip die ontstaan als met de lippen tuit. Naarmate men ouder wordt neemt het volume van de huid af en gaan deze rimpels zich steeds mee aftekenen.
Een behandeling met een filler of skinbooster kan deze bovenlip rimpels weer mooi doen vervagen. In combinatie met het accentueren van de liprand is het resultaat het mooist.

Lippen opvullen

Lippen opvullen met een filler is iets waar veel mensen een negatief beeld bij hebben. Dit komt doordat vaak veel te veel filler wordt gebruikt. Bij de lipvergroting geldt vooral ‘less is more’. Lippen kunnen naarmate men ouder wordt volume verliezen of een minder scherpe aftekening hebben. Een filler hydrateert de lippen en maakt de contouren weer scherper. Maikel Scheer gaat altijd voor een natuurlijk resultaat.

Marionetlijnen

Marionetlijnen zijn de plooien die lopen van de mondhoeken naar beneden. Ze zorgen voor een sippe uitstraling. Door met een filler de plooien te vullen en de mondhoeken te ondersteunen krijgt u weer een veel vrolijker uitstraling.

Fillers onder de ogen

Uw ogen zijn vaak het eerste waar mensen op letten bij een ontmoeting. Als u wallen of donkere kringen onder uw ogen heeft, kan dit zorgen voor een vermoeide uitstraling. Dit is vervelend, zeker als het vermoeide voorkomen niet past bij hoe u zich voelt. Hoewel de termen vaak door elkaar worden gebruikt, is het belangrijk te constateren dat wallen en donkere kringen niet hetzelfde zijn. Met wallen wordt een verdikking onder de ogen bedoeld die bestaat uit vocht of vet, terwijl donkere kringen een verkleuring aanduiden die veroorzaakt wordt door de bloedvaten onder de huid.

Waarom kiezen voor Maikel Scheer?

Zeer ervaren en deskundig arts


Veilig, effectief en natuurlijk resultaat


Persoonlijk advies in een gratis consult

Start WhatsApp chat
Ik help u graag persoonlijk verder!
Hallo! Hoe kan ik u helpen?