Kaaklijn fillers

Kaaklijn fillers bij Maikel Scheer

Vooral mannen stellen prijs op een mooie stevige en strakke kaaklijn. Met behulp van kaaklijn fillers kun je je kaaklijn enigszins modelleren. Natuurlijk is het niet mogelijk om wonderen te verrichten met fillers, maar het is zeker mogelijk om de kaaklijn enigszins te stijlen op deze manier. Door de kaaklijn strak te trekken krijg je weer een jeugdige uitstraling in je gezicht en dat is wat veel mannen en vrouwen graag willen. Er goed uitzien begint met een mooie kaaklijn.

Hoe gaat de plaatsing van kaaklijn fillers in zijn werk?

Het plaatsen van kaaklijn fillers duurt ongeveer een half uur. De filler bevat calcium of hyaluronzuur. Voor welke filler wordt gekozen hangt af van je wensen en het advies van de behandelaar. Voordat de fillers worden geplaatst kun je je wensen aangeven. Deze zijn immers bepalend voor de plaats waar de fillers worden gezet en de hoeveelheid gel die wordt gebruikt. De behandeling is niet pijnlijk. Na afloop van de behandeling is het  resultaat direct zichtbaar.

De prijs voor het plaatsen van fillers in je kaak

De prijs die je betaalt voor het laten plaatsen van fillers in je kaaklijn hangt natuurlijk af van je wensen. Voor een standaard eerste behandeling wordt een vast tarief berekend. Als je bijzondere wensen hebt dan komt het tarief uiteraard hoger uit. Als je ook fillers op een andere plaats wilt laten zetten, zoals een botox behandeling voor voorhoofd rimpels of kraaienpootjes rond de ogen dan geldt een combinatietarief. Als je je laat behandelen in de kliniek van Maikel Scheel dan krijg je uiteraard vooraf een prijsopgave voor de behandeling.

Controle van het effect na behandeling

Als je met fillers voor je kaaklijn bent behandeld dan is het belangrijk dat na enkele weken wordt gecontroleerd of het effect naar wens is. Daarom wordt er altijd een controle afspraak gemaakt na 2 tot 4 weken. De specialist kijkt dan of het resultaat van de fillers naar wens is en of er geen problemen zijn opgetreden. Eventueel kan bij de controle extra filler worden ingespoten als blijkt dat het resultaat niet voldoende is.

Hoe lang heb ik plezier van mijn fillers?

Kaaklijn fillers moet je na verloop van tijd laten ‘bijvullen’. De behandeling om je kaaklijn meer sprekend te maken heeft een houdbaarheid van 6 tot 12 maanden. Hoe lang de fillers bij jou effectief blijven is vooraf lastig te zeggen. Als je na verloop van tijd merkt dat het effect minder wordt dan kan er gel worden bijgespoten. Dit vergt minder tijd en is goedkoper dan een eerste behandeling.

Zijn er risico’s verbonden aan het laten zetten van kaaklijn fillers?

Wanneer je kaaklijn fillers laat zetten door iemand daartoe bevoegd is dan is er nauwelijks risico op complicaties of problemen na verloop van tijd. Belangrijk is dat je je wensen goed moet afwegen. Fillers laten plaatsen is een prima manier om je gezicht en uitstraling enigszins bij te werken. Als je dit niet tot in het extreme doordrijft zal het resultaat er natuurlijk uitzien en kun je je zelfverzekerd voelen met een jonge en gezonde uitstraling.

Laat fillers alleen plaatsen door een ervaren deskundige

Als je kaaklijn fillers overweegt dan is het belangrijk om deze te laten zetten door een ervaren specialist. Als je kaaklijn fillers op de verkeerde manier worden gezet dan is het resultaat een stuk minder mooi en kun je er zelfs gezondheidsproblemen door krijgen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Laat je, voordat je de fillers laat plaatsen, goed informeren over de voor- en nadelen en over het te verwachten resultaat. Zo voorkom je mogelijke teleurstellingen.

Kaaklijn fillers zijn geschikt voor mannen en vrouwen

Zowel mannen als vrouwen kunnen kaaklijn fillers laten plaatsen. Hoewel de kaaklijn bij mannen vaak meer sprekend is dan die van de vrouw, kan in principe bij iedereen een filler in de kaak worden gespoten voor een zelfverzekerde uitstraling. Wil je er meer over weten of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Maak nu een afspraak voor kaaklijn fillers bij Maikel Scheel

Vind jij ook dat je kaaklijn er beter uit zou kunnen zien? Overweeg dan kaaklijn fillers door Maikel Scheel. Maak een afspraak voor een behandeling of neem contact op als je eerst meer informatie wilt over de mogelijkheden of over de behandeling zelf. Je kunt hiervoor contact opnemen middels het contactformulier op de website. We maken graag een afspraak met je om ook jou er weer jong en stralend uit te laten zien.

Bekijk ook:
Jukbeenderen fillers, Kaaklijn fillersBotox Den Haag, Fillers Den Haag, Injectables Den Haag, Lippen opvullen Den Haag, Profhilo, Traangoot filler of Wallen onder ogen.

Neem contact op met Drs. Maikel Scheer om een afspraak in te plannen voor een gratis en vrijblijvend consult.

>   GRATIS consult inplannen
>   Arts leren kennen
>   Alle behandelingen bekijken
>   Tarieven bekijken

Voorbeelden van filler behandelingen

Wangen en Jukbeenderen

Het jukbeen en de wangen verliezen volume naarmate men ouder wordt. Dit kan zorgen voor een vermoeide uitstraling, en bijdragen aan het ontstaan van plooien en rimpels. Met een filler kan het volume worden hersteld, zodat u weer een frisse en jeugdiger uitstraling krijgt. Door het volume op de jukbeenderen te herstellen, zal vanwege het liftende effect ook de neus-lippenplooi zich minder scherp aftekenen.

De neuslipplooi

De neuslipplooi is de plooi die loopt van de zijkant van de neusvleugels naar de mondhoeken. Normaal heeft iedereen daar wel een glooiing, maar naarmate men ouder wordt verandert deze meer en meer in een scherpe plooi of rimpel.
Dit kan uitstekend behandeld worden met een filler, door het volume op de jukbeenderen te herstellen, wat een liftend effect geeft. Of door de filler direct onder de plooi te leggen.

Rimpels op de bovenlip

Rimpels op de bovenlip, of rokerslijntjes, zijn de verticale lijntjes op de lip die ontstaan als met de lippen tuit. Naarmate men ouder wordt neemt het volume van de huid af en gaan deze rimpels zich steeds mee aftekenen.
Een behandeling met een filler of skinbooster kan deze bovenlip rimpels weer mooi doen vervagen. In combinatie met het accentueren van de liprand is het resultaat het mooist.

Lippen opvullen

Lippen opvullen met een filler is iets waar veel mensen een negatief beeld bij hebben. Dit komt doordat vaak veel te veel filler wordt gebruikt. Bij de lipvergroting geldt vooral ‘less is more’. Lippen kunnen naarmate men ouder wordt volume verliezen of een minder scherpe aftekening hebben. Een filler hydrateert de lippen en maakt de contouren weer scherper. Maikel Scheer gaat altijd voor een natuurlijk resultaat.

Marionetlijnen

Marionetlijnen zijn de plooien die lopen van de mondhoeken naar beneden. Ze zorgen voor een sippe uitstraling. Door met een filler de plooien te vullen en de mondhoeken te ondersteunen krijgt u weer een veel vrolijker uitstraling.

Fillers onder de ogen

Uw ogen zijn vaak het eerste waar mensen op letten bij een ontmoeting. Als u wallen of donkere kringen onder uw ogen heeft, kan dit zorgen voor een vermoeide uitstraling. Dit is vervelend, zeker als het vermoeide voorkomen niet past bij hoe u zich voelt. Hoewel de termen vaak door elkaar worden gebruikt, is het belangrijk te constateren dat wallen en donkere kringen niet hetzelfde zijn. Met wallen wordt een verdikking onder de ogen bedoeld die bestaat uit vocht of vet, terwijl donkere kringen een verkleuring aanduiden die veroorzaakt wordt door de bloedvaten onder de huid.

Waarom kiezen voor Maikel Scheer?

Zeer ervaren en deskundig arts


Veilig, effectief en natuurlijk resultaat


Persoonlijk advies in een gratis consult

Start WhatsApp chat
Ik help u graag persoonlijk verder!
Hallo! Hoe kan ik u helpen?