Jukbeenderen fillers

Jukbeenderen fillers

Naarmate de jaren verstrijken kan het gebeuren dat je gezichtsuitdrukking minder sprekend wordt. Rimpels gaan een rol spelen, maar ook de vorm van je gezicht kan veranderen doordat je jukbeenderen minder vol worden. Als je dat niet mooi vindt dan kan hier natuurlijk wat aan worden gedaan door middel van jukbeenderen fillers. Hierbij wordt een gel onder de huid gespoten om deze er voller uit te laten zien zodat de fraaie V-vorm van je gezicht weer beter uitkomt. Je ziet er weer een stuk jonger en fitter uit en dat is natuurlijk goed voor je zelfvertrouwen.

Hoe gaat het zetten van fillers in de jukbeenderen in zijn werk?

Voor het fillen van de huid rond de jukbeenderen wordt een filler gebruikt op basis van hyaluronzuur. Het hangt van je huidtype en je wensen af welke filler wordt gebruikt. Omdat in de gel een verdovende stof zit is het niet nodig om de huid vooraf te verdoven. Dit scheelt uiteraard flink in de behandeltijd. Er hoeft niet te worden gewacht tot een verdoving is gaan werken. De filler wordt op de juiste plaats onder de huid ingespoten en zodra dat klaar is zit de behandeling er voor dat moment op.

Controle na enkele weken

Natuurlijk willen we bij Maikel Scheer dat onze klanten tevreden zijn over het resultaat. Als je jukbeenderen fillers hebt laten zetten wordt er daarom altijd een controle afspraak gemaakt na 2 tot 4 weken. Tijdens deze controle wordt gecheckt of de filler op de juiste plaats zit en of het effect naar wens is. Als dat niet helemaal het geval is dan kan er eventueel filler worden bijgespoten. Ook als er klachten zijn of vragen is dit hét moment om deze te bespreken.

Hoe lang blijft de filler effectief?

Het effect van de fillers verschilt van persoon tot persoon. Over het algemeen mag je er vanuit gaan dat het zichtbare resultaat ongeveer 12 maanden blijft. Als je wilt kan er filler worden bij gespoten als je vindt dat het resultaat er minder mooi begint uit te zien. Vaak kan er dan minder gel worden gebruikt, omdat dat wat nog aanwezig is uiteraard nog deels effect heeft. Als je niets doet dan is het resultaat van de jukbeen filler na ongeveer 12-18 maanden volledig verdwenen.

Zijn er risico’s verbonden aan het gebruik van fillers?

Wanneer je fillers wilt laten zetten vraag je je misschien af of hier risico’s aan verbonden zijn. Als je gezond bent en als de fillers op een juiste manier worden gezet dan is het risico op vervelende complicaties minimaal. Je moet je natuurlijk realiseren dat fillers geen wonderen kunnen verrichten. Jukbeenderen fillers kunnen een corrigerend effect hebben, maar het is geen facelift die op de operatietafel wordt uitgevoerd. De behandelaar zal ook altijd met je in gesprek gaan over je wensen. Het is vaak niet aan te raden om extreme aanpassingen met fillers te proberen te behalen. Het resultaat zal er dan zeer onnatuurlijk uitzien. Je wilt natuurlijk niet dat je op straat wordt nagestaard op een negatieve manier.

Zijn jukbeenderen fillers voor iedereen geschikt?

Het plaatsen van jukbeenderen fillers kan bij zowel mannen als vrouwen worden gedaan. In beide gevallen zal het effect zijn dat je gezicht er jeugdiger en voller uitziet. Dit doet natuurlijk iets met je uitstraling. Als jij ook vindt dat je er best wat jonger, strakker en fitter uit mag zien dan is deze behandeling zeker te overwegen. Fillers worden niet gezet bij personen die minderjarig zijn. Indien nodig zal om legitimatie worden gevraagd.

Wat betaal ik voor het laten zetten van fillers in mijn jukbeenderen?

De kosten voor een filler behandeling voor je jukbeenderen hangen af van je wensen. Voor een eerste behandeling is het tarief uiteraard hoger dan wanneer je de fillers wilt laten bijvullen. Wil je precies weten wat de prijs is? Maak dan een afspraak bij Maikel Scheer. Wil jij er ook weer gezond en stralend uitzien? Wacht dan niet langer en gun jezelf een behandeling in onze ervaren kliniek. Je krijgt er vast en zeker geen spijt van.

Maak een afspraak voor mooie jukbeenderen

Wil jij ook mooie strakke en sprekende jukbeenderen? Maak dan nu een afspraak in de kliniek van Maikel Scheer. Als je vooraf nog vragen hebt dan kun je deze natuurlijk altijd aan ons voorleggen. We vertellen je graag alles over de behandeling die je zult ondergaan. En ook nadat je bent behandeld met jukbeenderen fillers kun je voor al je vragen altijd bij ons terecht.

Bekijk ook:
Jukbeenderen fillers, Kaaklijn fillersBotox Den Haag, Fillers Den Haag, Injectables Den Haag, Lippen opvullen Den Haag, Profhilo, Traangoot filler of Wallen onder ogen.

Neem contact op met Drs. Maikel Scheer om een afspraak in te plannen voor een gratis en vrijblijvend consult.

>   GRATIS consult inplannen
>   Arts leren kennen
>   Alle behandelingen bekijken
>   Tarieven bekijken

Voorbeelden van filler behandelingen

Wangen en Jukbeenderen

Het jukbeen en de wangen verliezen volume naarmate men ouder wordt. Dit kan zorgen voor een vermoeide uitstraling, en bijdragen aan het ontstaan van plooien en rimpels. Met een filler kan het volume worden hersteld, zodat u weer een frisse en jeugdiger uitstraling krijgt. Door het volume op de jukbeenderen te herstellen, zal vanwege het liftende effect ook de neus-lippenplooi zich minder scherp aftekenen.

De neuslipplooi

De neuslipplooi is de plooi die loopt van de zijkant van de neusvleugels naar de mondhoeken. Normaal heeft iedereen daar wel een glooiing, maar naarmate men ouder wordt verandert deze meer en meer in een scherpe plooi of rimpel.
Dit kan uitstekend behandeld worden met een filler, door het volume op de jukbeenderen te herstellen, wat een liftend effect geeft. Of door de filler direct onder de plooi te leggen.

Rimpels op de bovenlip

Rimpels op de bovenlip, of rokerslijntjes, zijn de verticale lijntjes op de lip die ontstaan als met de lippen tuit. Naarmate men ouder wordt neemt het volume van de huid af en gaan deze rimpels zich steeds mee aftekenen.
Een behandeling met een filler of skinbooster kan deze bovenlip rimpels weer mooi doen vervagen. In combinatie met het accentueren van de liprand is het resultaat het mooist.

Lippen opvullen

Lippen opvullen met een filler is iets waar veel mensen een negatief beeld bij hebben. Dit komt doordat vaak veel te veel filler wordt gebruikt. Bij de lipvergroting geldt vooral ‘less is more’. Lippen kunnen naarmate men ouder wordt volume verliezen of een minder scherpe aftekening hebben. Een filler hydrateert de lippen en maakt de contouren weer scherper. Maikel Scheer gaat altijd voor een natuurlijk resultaat.

Marionetlijnen

Marionetlijnen zijn de plooien die lopen van de mondhoeken naar beneden. Ze zorgen voor een sippe uitstraling. Door met een filler de plooien te vullen en de mondhoeken te ondersteunen krijgt u weer een veel vrolijker uitstraling.

Fillers onder de ogen

Uw ogen zijn vaak het eerste waar mensen op letten bij een ontmoeting. Als u wallen of donkere kringen onder uw ogen heeft, kan dit zorgen voor een vermoeide uitstraling. Dit is vervelend, zeker als het vermoeide voorkomen niet past bij hoe u zich voelt. Hoewel de termen vaak door elkaar worden gebruikt, is het belangrijk te constateren dat wallen en donkere kringen niet hetzelfde zijn. Met wallen wordt een verdikking onder de ogen bedoeld die bestaat uit vocht of vet, terwijl donkere kringen een verkleuring aanduiden die veroorzaakt wordt door de bloedvaten onder de huid.

Waarom kiezen voor Maikel Scheer?

Zeer ervaren en deskundig arts


Veilig, effectief en natuurlijk resultaat


Persoonlijk advies in een gratis consult

Start WhatsApp chat
Ik help u graag persoonlijk verder!
Hallo! Hoe kan ik u helpen?