Botox kraaienpootjes

Botox voor kraaienpootjes

Met het ouder worden wordt de huid wat slapper en zo ontstaan rimpels en ook de bekende kraaienpootjes bij de ogen. Sommige mensen vinden het charmant, het hoort bij het ouder worden is hun mening. Maar misschien denk jij daar wel anders over. Misschien vind jij jezelf nog veel te jong voor rimpels, ook al gaat het maar om fijne lijntjes naast je ogen. Gelukkig kan daar heel simpel wat aan gedaan. Botox voor het wegwerken van kraaienpootjes is heel gangbaar en wordt in onze kliniek dan ook zeer regelmatig toegepast. Als jij je zekerder voelt zonder die lijntjes bij je ogen dan kun je daar gewoon iets aan laten doen, met een heel natuurlijk resultaat.

Bijna iedereen krijgt kraaienpootjes

Ook al verzorg je je huid nog zo goed, vroeg of laat steken toch de kraaienpootjes naast je ogen de kop op. Als je partner of je vriendinnen je ermee plagen dan weet je dat je er niet meer onderuit komt. Het is een natuurlijk proces dat hoort bij huidveroudering. We blijven niet eeuwig 18 tenslotte. Maar als je het niet mooi vindt, of je vindt jezelf er nog veel te jong voor, dan is botox voor kraaienpootjes een prima manier om er weer net zo jeugdig uit te zien als enkele jaren geleden.

Hoe worden je kraaienpootjes met Botox behandeld?

Een behandeling om kraaienpootjes bij de ogen te laten verdwijnen is relatief eenvoudig. Er wordt botuline toxine onder de huid ingespoten. Voordat de naald in je huid gaat wordt zorgvuldig de plaats bepaald waar de botox tegen kraaienpootjes moet worden gezet. De behandeling is vrij snel klaar, meestal zit je maar zo’n 15 minuten in de stoel van de behandelaar. Een verdoving is niet nodig. Je voelt de prikjes wel maar ze zijn niet overdreven pijnlijk. De botox zorgt ervoor dat de spieren rond je ogen ontspannen. Hierdoor trekt de huid als vanzelf strak. Het effect is na ongeveer 3 weken optimaal zichtbaar.

Waar moet je op letten voor een mooi resultaat?

Na de behandeling moet je even geduld hebben voordat het effect goed zichtbaar is. Schrik niet als de huid op de plek waar is geprikt blauw wordt. Enkele uren na de behandeling kun je deze plekjes camoufleren met make-up. Let er op dat je de eerste 48 uur de huid rond de ogen niet masseert. Probeer wrijven te voorkomen. Breng de eerste 24 uur geen bezoek aan de sauna en gebruik  geen zonnebank. Teveel blootstelling aan Uv-straling kan een negatieve invloed hebben, draag dus als je in de zon zit of loopt een goede zonnebril.

Hoe lang blijft het effect zichtbaar van botox tegen kraaienpootjes?

Een botox behandeling voor het laten wegtrekken van kraaienpootjes heeft ongeveer 3 maanden effect. Als je na die tijd merkt dat de lachrimpeltjes weer terugkomen dan kun je een afspraak maken bij Kliniek Maikel Scheel voor een herhaalbehandeling. Deze hoeft dan vaak minder uitgebreid te zijn dan de eerste keer. Er wordt een kleinere hoeveelheid botuline toxine bijgespoten om ervoor te zorgen dat je er weer stralend en jong uitziet.

Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben of als het effect gaat vervagen?

Als je botox hebt laten aanbrengen om je kraaienpootjes weg te laten werken dan moet je er rekening mee houden dat het even kan duren voordat je het eindresultaat ziet. Direct na de behandeling kan de huid blauw worden op de plek waar de botox is ingespoten. Dit kun je wegwerken met make-up, maar wacht daarmee tot de prikgaatjes goed dicht zijn gegaan. Als je na pakweg 3 tot 4 weken nog steeds geen goed resultaat ziet, maak dan een controle afspraak. Soms moet er nog wat extra botox worden bijgespoten om het resultaat wel naar tevredenheid te laten zijn.

Maak een afspraak voor een behandeling van botox tegen kraaienpootjes

Wil jij ook af van die ouder makende kraaienpootjes rond je ogen? Krijg jij ook vaak de opmerking dat je er moe uitziet? Schatten mensen je leeftijd te hoog? Maak dan een afspraak bij Kliniek Maikel Scheer voor een botox behandeling voor je kraaienpootjes. Hiermee zie je er weer stralend uit en durf je weer te genieten van het leven. Als je graag eerst meer informatie wilt dan kun je natuurlijk ook daarvoor contact met ons opnemen. Bel ons op telefoonnummer 070-3238552 en we helpen je graag. Wil je een herhaalafspraak maken om een eerdere botoxbehandeling te laten bijwerken? Ook dan kun je direct een afspraak laten inplannen.

Bekijk ook:
Botox voorhoofdBotox kraaienpootjes, Botox Den Haag, Fillers Den Haag, Injectables Den Haag, Lippen opvullen Den Haag, Profhilo, Traangoot filler of Wallen onder ogen.

Neem contact op met Kliniek Maikel Scheer om een afspraak in te plannen voor een gratis en vrijblijvend consult.

>   Consult inplannen
>   Arts leren kennen
>   Alle behandelingen bekijken
>   Tarieven bekijken

Andere behandelingen dan Botox kraaienpootjes

Een botox behandeling heeft een ander effect dan een filler behandeling. Doordat botox de gezichtsspieren en de huid ontspant is het voor sommige rimpels effectiever dan fillers. Ook helpt het de vorming van rimpels te voorkomen en kan het preventief gebruikt worden. De rimpels op het voorhoofd, de fronsrimpels en de kraaienpootjes zijn hier een goed voorbeeld van. Dit zijn tevens de meest uitgevoerde botox behandelingen.

Botox wordt met een zeer dun naaldje in de spier geïnjecteerd. De meeste mensen ervaren de behandeling als niet pijnlijk en het neemt slechts enkele minuten in beslag. Veel gedane behandelingen zijn bijvoorbeeld:

Botox Fronsrimpel

Wanneer men boos kijkt (fronst) ontstaan er rimpels tussen de wenkbrauwen. Deze lijnen worden de fronsrimpels genoemd. Als je ouder wordt blijven deze rimpels ook in rust zichtbaar en kunnen ze een diepe groef vormen. Fronsrimpels geven soms een strenge of chagrijnige uitdrukking, maar kunnen gelukkig prima met botox verholpen worden.

Botox Voorhoofdsrimpels

De voorhoofdsrimpels zijn de rimpels op het voorhoofd, die ontstaan door het optrekken van de wenkbrauwen. Door het aanspannen van de spieren in het voorhoofd, bijvoorbeeld bij verbaasd kijken, vormen lijnen zich op het voorhoofd. Naarmate we verouderen, wordt de huid minder elastisch en blijven de rimpels ook in rust staan. Botox is ook uitermate geschikt om deze rimpels te verminderen.

Botox Kraaienpootjes

Kraaienpootjes worden gevormd door het aanspannen van de spieren rondom de ogen. Als gevolg hiervan vormen zich de bekende rimpels naast de ogen, die kraaienpootjes worden genoemd. De kraaienpootjes onstaan door lachen of knijpen met de ogen. Naarmate we verouderen, wordt de huid minder elastisch en blijven de rimpels ook in rust staan. Botox is ook uitermate geschikt om deze rimpels te verminderen.

Botox Putjeskin

Sommige mensen hebben een kinspiertje dat continu aangespannen is. Dit zorgt ervoor dat er altijd putjes in de kin zichtbaar zijn, vergelijkbaar met een sinaasappelhuid. Om de spierspanning op te heffen hoeft er slecht een kleine hoeveelheid botox in het spiertje te worden geïnjecteerd. De behandeling is veilig, snel en pijnloos. Het resultaat blijft ongeveer 4 maanden zichtbaar.

Botox Wenkbrauwlift

Een wenkbrauwlift met botox is een zeer veel uitgevoerde behandeling. Naarmate men ouder wordt gaat het bovenooglid aan de buitenkant wat meer hangen. Om de blik wat meer open te maken kan een milde lift van de wenkbrauw uitkomst bieden. Botox zorgt ervoor dat de spiertjes die de wenkbrauw naar beneden trekken ontspannen, waardoor de lift gerealiseerd wordt.

Botox Mondhoeken

De mondhoeken kunnen soms naar beneden staan ook als de mond in rust is. Dit geeft vaak een trieste of ontevreden indruk, terwijl dit helemaal niet het geval is. Het naar benden staan van de mondhoeken wordt veroorzaakt door een spier die de mondhoeken naar beneden trekt. Deze spier kan overactief worden ten opzichte van de spiertjes die de mondhoeken omhoog zouden moeten trekken. Dit kan goed met botox behandeld worden.

Behalve cosmetische correcties, zoals Botox kraaienpootjes, kunnen wij botox ook gebruiken voor:

Botox Tandenknarsen

Soms zijn de kaakspieren overactief en gespannen. Dit kan pijnklachten veroorzaken in de kaken, nek of het hoofd. Ook gaan mensen hierdoor vaak tandenknarsen, wat weer slecht is voor het tandglazuur. Botox is uitermate geschikt om de kaakspieren te doen ontspannen en klachten te doen verdwijnen.

Overmatig transpireren

Botox legt de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de zweetklieren tijdelijk stil. Hierdoor is botox zeer geschikt om overmatig transpireren te verhelpen. Botox legt de zweetproductie al na een paar dagen stil en dit effect houdt ongeveer 6 maanden aan. Een behandeling tegen overmatig transpireren kan uitgevoerd worden onder de oksels, handpalmen en zelfs de voetzolen.

Botox Migraine

Een verhoogde spierspanning ligt vaak ten grondslag aan migraine klachten. Doordat botox de spierspanning kan laten afnemen heeft het in veel gevallen een positief effect op hoofdpijn klachten waaronder migraine.

Waarom kiezen voor Maikel Scheer?

Zeer ervaren en deskundig arts


Veilig, effectief en natuurlijk resultaat


Persoonlijk advies in een gratis consult

Kliniek Maikel Scheer
4.9
Gebaseerd op 68 beoordelingen
powered by Google
R BR B
20:08 07 Jul 24
Fillers behandeling gehad met Drs. Jort van Gent. Ik ben erg tevreden. Professioneel, neem de tijd om te luisteren en het bespreken van je wensen.Erg natuurljk resultaat. Zeer aanbevolen.
Demi BoeremaDemi Boerema
09:26 07 Jul 24
Erg blij met m’n allereerste Botox behandeling. Maikel was duidelijk, professioneel en eerlijk. De tweede afspraak staat al gepland. Ik kan deze clinic aan iedereen aanraden.
Sanne ReijmanSanne Reijman
15:32 27 Jun 24
Al jaren kom ik bij Dr. Scheer voor botox behandelingen en ben erg tevreden in het begin is het erg spannend. Maar ik werd goed op mijn gemak gesteld en er werd ruim de tijd genomen om alle vragen te beantwoorden. Erg professionele kliniek en goede resultaten.
Andrea WaldauAndrea Waldau
16:58 22 May 24
Zeer goede ervaring met Botox, fillers en profhilo. Geen complicaties achteraf. Het resultaat is altijd perfect. Zeer schoon, vriendelijk. Ik zal een nieuwe afspraak boeken.
J. van LJ. van L
19:07 29 Feb 24
Wendy Nieuwkerk vanWendy Nieuwkerk van
17:01 15 Feb 24
Hele fijne kliniek. Wordt altijd heel goed en kundig behandelt door dr van Gent.
Sher MSher M
14:22 08 Feb 24
Erg tevreden over de behandelingen hier! Nu 2 keer geweest voor Botox ivm overactieve kaakspier en hierbij goede resultaten. Ook mijn partner is geweest en is blij met het effect. Kundige arts, kan hem van harte aanbevelen.
Nancy DoruyterNancy Doruyter
15:32 07 Feb 24
Jort geeft goede adviezen en luistert echt naar je . Vriendelijk en flexibel. Behandelingen naar volle tevredenheid.
R HR H
07:20 01 Feb 24
Ik ben ontzettend tevreden over de praktijk van Maikel Scheer. Zelf is hij vriendelijk, geduldig en kundig waardoor ik volledig op zijn advies vertrouw. Mijn eerste behandeling (injectables) vond ik erg spannend. Maikel heeft me gerustgesteld en het resultaat sprak voor zich: een mooie subtiele verandering in mijn look waardoor ik mijn frisse uitstraling weer terug kreeg. Tijdens mijn tweede behandeling voelde ik hierdoor totaal geen spanning. Ik ben ook blij met de nazorg: advies, foto's en een check-up. Fijn!
Prettige, kundige en professionele benadering. Mooi resultaat zichtbaar wat een positieve werking heeft op het zelfvertrouwen.
Luciana MauxLuciana Maux
09:50 12 Jan 24
Ik ben echt tevreden over de behandeling. Ik raad Dr. Maikel van harte aan
Marijke VerplankenMarijke Verplanken
18:58 10 Jan 24
Elke 3 à 4 maand kom ik vanuit België naar de kliniek. Dit omdat ik 100% vertrouwen heb in de professionele benadering. De behandeling wordt vooraf deskundig besproken. De uitleg is duidelijk de voor-opgestelde verwachtingen zijn realistisch. Ook de informatie mbt de nazorg is duidelijk. In mei ga ik terug!
rene teunissenrene teunissen
14:23 10 Jan 24
Zeer goede en betrouwbare arts. Resultaat zeer goed .Vriendelijke arts
Monique MeijlerMonique Meijler
08:46 18 Dec 23
Er is voldoende tijd genomen voor uitstekende voorlichting en advies en het resultaat is helemaal naar wens
SBSB
22:40 11 Dec 23
Sinds 2021 vaste klant. Dr. Scheer neemt rustig de tijd en, voor mij het belangrijkste, houd je ook tegen als de wensen niet tot een natuurlijk resultaat zouden leiden. Bovendien worden er geen onnodige behandelingen gemaakt. Mijn vrienden vallen de behandelingen niet meteen op en ik krijg veel complimenten over de natuurlijke look, die Maikel weet te behouden. Zeer tevreden!
Ingrid de BockIngrid de Bock
13:53 07 Dec 23
Een heel laagdrempelige kliniek met een prettige, rustige sfeer. Maikel Scheer neemt alle tijd, is aandachtig, zorgvuldig en kundig. Hij overlegt helder over de uit te voeren behandeling en de resultaten zijn subtiel en prachtig. Ik ben heel tevreden.
Krzysztof MoskotKrzysztof Moskot
18:16 03 Dec 23
Dr. Maikel Scheer is een professional en zeer grondig in zijn werk. Ik ga al twee jaar voor Botx-behandelingen en ben altijd 100% tevreden. Ik raad de kliniek van Dr. Maikel Scheer zeker aan.
Mykhailo GalendaMykhailo Galenda
16:53 29 Nov 23
Ik bezoek deze kliniek de afgelopen drie jaar voor botoxbehandelingen en mijn ervaring is altijd uitstekend geweest. Dankzij het gastvrije en professionele personeel is elk bezoek een aangename ontmoeting. De resultaten waren geweldig. Ik raad deze kliniek ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige botoxbehandelingen.
Ik wil graag mijn positieve ervaring met Botox-therapie in de kliniek delen. De procedure werd uitgevoerd door dokter Maikel. Dat was al mijn tweede behandeling bij hem en ik ben hem zeer dankbaar voor zijn professionele aanpak en goede eerlijke adviezen. Als je bij hem bent, heb je niet het gevoel dat je alles wordt verkocht wat niet nodig is. Ik ben echt heel tevreden en je ziet mij zeker de volgende keer.
Sylvia Van der SpekSylvia Van der Spek
18:20 09 Nov 23
Ik kom al jaren bij Maikel en elke keer met een heel mooi resultaat. Als het een keer wat minder is (door het vele bewegen van mijn voorhoofd) werkt Maikel het gratis bij. Is gelukkig niet vaak voorgekomen, ik ben altijd heel tevreden. Hij is erg professioneel en neemt de tijd voor mijn behandeling. Echt top!
Bakkali NazhaBakkali Nazha
06:02 12 Jul 23
Geweldige dokter, ik kan niemand anders vertrouwenIk heb vier jaar geleden botox en fillers gedaan en mijn gezicht is nog steeds mooi
Saskia van OeverenSaskia van Oeveren
11:19 28 Mar 23
Ben weer als nieuw! ????Goeie ervaring bij Maikel Scheer. Eerlijk, veilig en mooi resultaat! Thanks
Hanane MoujoudHanane Moujoud
16:31 24 Mar 23
Ik heb al een aantal behandelingen hier gehad en iedere keer weer zeer tevreden. Wil je een mooi, natuurlijk resultaat hebben dan ben je hier op het juiste adres!!!
Darina ShehovaDarina Shehova
19:46 20 Mar 23
Ik heb geen woorden. TOP resultaat. Niet twijfelen. Gewoon doen.Maikel Scheer weet hoe hoeveel en wat moet doen. Vertrouw hem. Ik ben gelukkig met het resultaat.
Nadine RisseladaNadine Risselada
10:32 16 Mar 23
Sherida Van leeuwaardeSherida Van leeuwaarde
14:40 14 Dec 22
Een fijne kliniek! Dokter Mikal werkt altijd secure en de behandelingen blijven altijd natuurlijk en mooi.
marian rusemarian ruse
12:03 29 Oct 22
Dr Scheer is niet alleen een erg knape man maar een heel professionele en aardige dokter ,die wel naar zijn patiënten goed luisterd.Zolang het kan ik blijf in behandeling bij deze dokter 1000% tevreden van het behandeling resultaat.
liesbethcrasbornliesbethcrasborn
13:00 26 Aug 22
Behandeling: lipfillers voor liplijntjes, contouren en volume. Het resultaat is prachtig, nu de zwelling is weggetrokken. Zeer professionele en vriendelijke arts. Kom hier zeker terug.
Nick OzNick Oz
09:44 23 Jun 22
Dikke 5 sterren ! Aanrader voor iedereen
Dyna SosoDyna Soso
09:54 02 Feb 22
Ik heb filler en botox gedaan en ik heb een echt perfect resultaten gekregen en ook goede behandeling door de Doctor.
Gigi vGigi v
12:02 16 Nov 21
Hele deskundige arts. Ik heb botox gehad bij mijn wenkbrauwen om een meer open blik te krijgen en het resultaat is heel mooi en natuurlijk. Superblij mee!
alieh alipouralieh alipour
08:27 12 Sep 21
Mijn gezicht ziet er jonger, gezonder, rustiger en gelukkiger uit. De behandeling heeft een minimale bijwerking. Ik heb een zeer positieve ervaring met de behandeling van Dr. Maikel Scheer. Hij is zeer professioneel en hij adviseert je om de juiste behandeling te kiezen.
Leontien RoyenLeontien Royen
13:49 15 Jan 21
Ik kom al jaren voor mijn behandelingen bij de De heer Dr. Maikel Scheer. De heer Scheer is zeer kundig, bekwaam en gebruikt uiterst goede producten. Tevens is hij extra gecertificeerd wat hem onderscheid van de anderen. Dit vind ik erg fijn. De behandelingen vinden plaats en een erg nette, steriele en mooie zaak op een centrale plaats in Den Haag waar je je auto altijd gratis kan parkeren. Kortom: Ik ben erg tevreden en zal nooit meer ergens anders naartoe gaan.
Murielle PayetMurielle Payet
12:14 04 Dec 20
Ik heb al sinds mijn 14e migraine. Een vriendin ging naar deze kliniek voor haar migraine en was heel tevreden over de uitwerking van de behandeling. Ik heb nu mijn eerste behandeling gehad en waar ik bij Botox snel een negatieve associatie kreeg ben ik er nu net zo enthousiast over. Geen migraine meer, de frons die weg is dat is een bijkomend succes. Ik ga de behandelingen blijven doen, een verademing na al die jaren.Murièlle
Michael GalendaMichael Galenda
15:40 28 Jun 20
Ik ben zeer tevreden over de behandeling bij Kliniek Maikel Scheer. Ik was eerst erg zenuwachtig voor de behandeling, maar was al heel snel gerustgesteld door dr. Scheer. Ik heb een behandeling laten doen tegen zweethanden. Ik werk veel achter de computer en had hier last van. Maar na de behandeling heb ik hier, voor ruim 5 maanden, geen enkele last meer van. Ik kom dan ook zeker weer terug!
js_loader
Start WhatsApp chat
Ik help u graag persoonlijk verder!
Hallo! Hoe kan ik u helpen?