Plasmage

Wat is een plasmage behandeling?

De plasmage behandeling (ook wel bekend als plexr behandeling) is een revolutionaire techniek waarbij plasma energie op de huid wordt gebruikt om de huid te verstrakken. Met een soort pen wordt de bovenste huidlaag lokaal op de overtollige huiddelen verdampt. De energiepulsen van de plasma dringen tevens door tot in de diepere huidlagen waar collageen en elastine vezels in de huid samen krimpen en ze de huid stimuleren om nieuw collageen en elastine aan te maken. Door de verdamping van de bovenste huidlaag en de stimulatie van de diepere huidlagen ontstaat uiteindelijk een gezonde nieuwe huid en een verstrakking van de huid

De resultaten zijn langdurig en kunnen zonder risico’s meerdere keren herhaald worden voor een optimaal resultaat.

Welke plasmage behandelingen zijn er?

De huidverjongende werking van plasma energie kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, waarbij structuurverbetering of verstrakking van de huid gewenst is. De behandeling is uitermate geschikt voor:

  • Verminderen van rimpels zoals kraaienpootjes en rokerslijnen
  • Verwijderen van pigmentvlekken en ouderdomsvlekken
  • Verwijderen van ouderdomswratjes en andere bultjes/pukkels/plekjes
  • Verbeteren van littekens, zoals acne littekens
  • verstrakken van huid op de oogleden

Wat kunt u verwachten

Ongeveer 30 minuten vooraf aan de behandeling zal de arts een verdovende crème aanbrengen. Tijdens de behandeling zal de arts met het Plasma apparaat een serie van strategische behandelpunten kiezen voor een optimaal resultaat. Het apparaat verplaatst de energie naar de huid zonder het aan te raken – u kunt dit ervaren als een gevoel van warmte waarbij een lichte dmp vrijkomt. Afhankelijk van het gebied dat behandeld wordt, duurt een behandeling gemiddeld 5-15 minuten. Na de behandeling is er op het behandelde gebied een patroon te zien van hele kleine korstjes welke er in de loop van de volgende dagen vanzelf af zullen vallen. Het is belangrijk om de nieuwe huid goed te beschermen tegen de zon. De arts zal u advies geven over een goede nazorg. De resultaten zijn langdurig zichtbaar en behandelingen kunnen zonder problemen herhaald worden.

Neem contact op met Drs. Maikel Scheer om een afspraak in te plannen voor een gratis en vrijblijvend consult.

>   Consult inplannen
>   Arts leren kennen
>   Alle behandelingen bekijken
>   Tarieven bekijken

Waarom kiezen voor Maikel Scheer?

Zeer ervaren en deskundig arts


Veilig, effectief en natuurlijk resultaat


Persoonlijk advies in een vrijblijvend consult

Start WhatsApp chat
Ik help u graag persoonlijk verder!
Hallo! Hoe kan ik u helpen?