Verzorg de winterhuid met Viscoderm Skinkò Skinboosters

De twee varianten van Viscoderm Skinkò zijn zeer uitgebreide anti-aging behandelingen. Beiden bevatten meer dan 50 elementen die de huidfunctie bevorderen, zoals hyaluronzuur, mineralen, essentiële aminozuren en vitaminen. Het resultaat is een jonger uitziende, gezondere huid met frisse teint en uitstraling.

Zoals gezegd zijn er twee varianten: de “Viscoderm Skinkò” en de “Viscoderm Skinkò E”. De Skinkò is zeer goed te gebruiken bij de jongere huid. Het kan goed preventief (tegen huidveroudering) ingezet worden. Wanneer de huid al wat tekenen van veroudering laat zien, en droger is, wordt juist de Skinkò E geadviseerd.

Wat kan er verwacht worden van Skinkò?

  • Tekenen van huidveroudering voorkomen
  • Het hydrateren, onderhouden en verbeteren van de helderheid van de huid
  • Het behoud van de teint, stevigheid en elasticiteit van de huid
  • Vermindering van rimpels en expressielijnen
  • Bescherming van de huid tegen UV stralen (door bijvoorbeeld de zon)
  • Anti-oxiderende werking

De behandeling:

Deze behandeling wordt toegediend door een groot aantal micro-injecties in de huid. Dit kan kan met de hand gebeuren of met een meso-injector Een behandeling dient doorgaans 4 à 5 keer herhaald te worden met een interval van één week. Het product is uitermate geschikt voor het behandelen van het gezicht, de hals en het decolleté, maar kan ook heel goed ingezet worden voor andere (grotere) delen van het lichaam zoals de handen.

lees meer over botox en injectables den haag