Maikel Scheer | Botox & Fillers in Den Haag
4.9
Gebaseerd op 63 beoordelingen
powered by Google
Wendy Nieuwkerk vanWendy Nieuwkerk van
17:01 15 Feb 24
Hele fijne kliniek. Wordt altijd heel goed en kundig behandelt door dr van Gent.
Sher MSher M
14:22 08 Feb 24
Erg tevreden over de behandelingen hier! Nu 2 keer geweest voor Botox ivm overactieve kaakspier en hierbij goede resultaten. Ook mijn partner is geweest en is blij met het effect. Kundige arts, kan hem van harte aanbevelen.
Nancy DoruyterNancy Doruyter
15:32 07 Feb 24
Jort geeft goede adviezen en luistert echt naar je . Vriendelijk en flexibel. Behandelingen naar volle tevredenheid.
R HR H
07:20 01 Feb 24
Ik ben ontzettend tevreden over de praktijk van Maikel Scheer. Zelf is hij vriendelijk, geduldig en kundig waardoor ik volledig op zijn advies vertrouw. Mijn eerste behandeling (injectables) vond ik erg spannend. Maikel heeft me gerustgesteld en het resultaat sprak voor zich: een mooie subtiele verandering in mijn look waardoor ik mijn frisse uitstraling weer terug kreeg. Tijdens mijn tweede behandeling voelde ik hierdoor totaal geen spanning. Ik ben ook blij met de nazorg: advies, foto's en een check-up. Fijn!
Prettige, kundige en professionele benadering. Mooi resultaat zichtbaar wat een positieve werking heeft op het zelfvertrouwen.
Luciana MauxLuciana Maux
09:50 12 Jan 24
Ik ben echt tevreden over de behandeling. Ik raad Dr. Maikel van harte aan
Marijke VerplankenMarijke Verplanken
18:58 10 Jan 24
Elke 3 à 4 maand kom ik vanuit België naar de kliniek. Dit omdat ik 100% vertrouwen heb in de professionele benadering. De behandeling wordt vooraf deskundig besproken. De uitleg is duidelijk de voor-opgestelde verwachtingen zijn realistisch. Ook de informatie mbt de nazorg is duidelijk. In mei ga ik terug!
rene teunissenrene teunissen
14:23 10 Jan 24
Zeer goede en betrouwbare arts. Resultaat zeer goed .Vriendelijke arts
Monique MeijlerMonique Meijler
08:46 18 Dec 23
Er is voldoende tijd genomen voor uitstekende voorlichting en advies en het resultaat is helemaal naar wens
SBSB
22:40 11 Dec 23
Sinds 2021 vaste klant. Dr. Scheer neemt rustig de tijd en, voor mij het belangrijkste, houd je ook tegen als de wensen niet tot een natuurlijk resultaat zouden leiden. Bovendien worden er geen onnodige behandelingen gemaakt. Mijn vrienden vallen de behandelingen niet meteen op en ik krijg veel complimenten over de natuurlijke look, die Maikel weet te behouden. Zeer tevreden!
Ingrid de BockIngrid de Bock
13:53 07 Dec 23
Een heel laagdrempelige kliniek met een prettige, rustige sfeer. Maikel Scheer neemt alle tijd, is aandachtig, zorgvuldig en kundig. Hij overlegt helder over de uit te voeren behandeling en de resultaten zijn subtiel en prachtig. Ik ben heel tevreden.
Krzysztof MoskotKrzysztof Moskot
18:16 03 Dec 23
Dr. Maikel Scheer is een professional en zeer grondig in zijn werk. Ik ga al twee jaar voor Botx-behandelingen en ben altijd 100% tevreden. Ik raad de kliniek van Dr. Maikel Scheer zeker aan.
Mykhailo GalendaMykhailo Galenda
16:53 29 Nov 23
Ik bezoek deze kliniek de afgelopen drie jaar voor botoxbehandelingen en mijn ervaring is altijd uitstekend geweest. Dankzij het gastvrije en professionele personeel is elk bezoek een aangename ontmoeting. De resultaten waren geweldig. Ik raad deze kliniek ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige botoxbehandelingen.
Ik wil graag mijn positieve ervaring met Botox-therapie in de kliniek delen. De procedure werd uitgevoerd door dokter Maikel. Dat was al mijn tweede behandeling bij hem en ik ben hem zeer dankbaar voor zijn professionele aanpak en goede eerlijke adviezen. Als je bij hem bent, heb je niet het gevoel dat je alles wordt verkocht wat niet nodig is. Ik ben echt heel tevreden en je ziet mij zeker de volgende keer.
Sylvia Van der SpekSylvia Van der Spek
18:20 09 Nov 23
Ik kom al jaren bij Maikel en elke keer met een heel mooi resultaat. Als het een keer wat minder is (door het vele bewegen van mijn voorhoofd) werkt Maikel het gratis bij. Is gelukkig niet vaak voorgekomen, ik ben altijd heel tevreden. Hij is erg professioneel en neemt de tijd voor mijn behandeling. Echt top!
Bakkali NazhaBakkali Nazha
06:02 12 Jul 23
Geweldige dokter, ik kan niemand anders vertrouwenIk heb vier jaar geleden botox en fillers gedaan en mijn gezicht is nog steeds mooi
Saskia van OeverenSaskia van Oeveren
11:19 28 Mar 23
Ben weer als nieuw! ????Goeie ervaring bij Maikel Scheer. Eerlijk, veilig en mooi resultaat! Thanks
Hanane MoujoudHanane Moujoud
16:31 24 Mar 23
Ik heb al een aantal behandelingen hier gehad en iedere keer weer zeer tevreden. Wil je een mooi, natuurlijk resultaat hebben dan ben je hier op het juiste adres!!!
Darina ShehovaDarina Shehova
19:46 20 Mar 23
Ik heb geen woorden. TOP resultaat. Niet twijfelen. Gewoon doen.Maikel Scheer weet hoe hoeveel en wat moet doen. Vertrouw hem. Ik ben gelukkig met het resultaat.
Nadine RisseladaNadine Risselada
10:32 16 Mar 23
Sherida Van leeuwaardeSherida Van leeuwaarde
14:40 14 Dec 22
Een fijne kliniek! Dokter Mikal werkt altijd secure en de behandelingen blijven altijd natuurlijk en mooi.
marian rusemarian ruse
12:03 29 Oct 22
Dr Scheer is niet alleen een erg knape man maar een heel professionele en aardige dokter ,die wel naar zijn patiënten goed luisterd.Zolang het kan ik blijf in behandeling bij deze dokter 1000% tevreden van het behandeling resultaat.
liesbethcrasbornliesbethcrasborn
13:00 26 Aug 22
Behandeling: lipfillers voor liplijntjes, contouren en volume. Het resultaat is prachtig, nu de zwelling is weggetrokken. Zeer professionele en vriendelijke arts. Kom hier zeker terug.
Nick OzNick Oz
09:44 23 Jun 22
Dikke 5 sterren ! Aanrader voor iedereen
Dyna SosoDyna Soso
09:54 02 Feb 22
Ik heb filler en botox gedaan en ik heb een echt perfect resultaten gekregen en ook goede behandeling door de Doctor.
Gigi vGigi v
12:02 16 Nov 21
Hele deskundige arts. Ik heb botox gehad bij mijn wenkbrauwen om een meer open blik te krijgen en het resultaat is heel mooi en natuurlijk. Superblij mee!
alieh alipouralieh alipour
08:27 12 Sep 21
Mijn gezicht ziet er jonger, gezonder, rustiger en gelukkiger uit. De behandeling heeft een minimale bijwerking. Ik heb een zeer positieve ervaring met de behandeling van Dr. Maikel Scheer. Hij is zeer professioneel en hij adviseert je om de juiste behandeling te kiezen.
Leontien RoyenLeontien Royen
13:49 15 Jan 21
Ik kom al jaren voor mijn behandelingen bij de De heer Dr. Maikel Scheer. De heer Scheer is zeer kundig, bekwaam en gebruikt uiterst goede producten. Tevens is hij extra gecertificeerd wat hem onderscheid van de anderen. Dit vind ik erg fijn. De behandelingen vinden plaats en een erg nette, steriele en mooie zaak op een centrale plaats in Den Haag waar je je auto altijd gratis kan parkeren. Kortom: Ik ben erg tevreden en zal nooit meer ergens anders naartoe gaan.
Murielle PayetMurielle Payet
12:14 04 Dec 20
Ik heb al sinds mijn 14e migraine. Een vriendin ging naar deze kliniek voor haar migraine en was heel tevreden over de uitwerking van de behandeling. Ik heb nu mijn eerste behandeling gehad en waar ik bij Botox snel een negatieve associatie kreeg ben ik er nu net zo enthousiast over. Geen migraine meer, de frons die weg is dat is een bijkomend succes. Ik ga de behandelingen blijven doen, een verademing na al die jaren.Murièlle
Michael GalendaMichael Galenda
15:40 28 Jun 20
Ik ben zeer tevreden over de behandeling bij Kliniek Maikel Scheer. Ik was eerst erg zenuwachtig voor de behandeling, maar was al heel snel gerustgesteld door dr. Scheer. Ik heb een behandeling laten doen tegen zweethanden. Ik werk veel achter de computer en had hier last van. Maar na de behandeling heb ik hier, voor ruim 5 maanden, geen enkele last meer van. Ik kom dan ook zeker weer terug!
js_loader