Het opvullen van de Lippen

Wellicht stoort U zich aan uw smalle lippen en had U ze graag wat voller gezien, zodat uw gezicht meer spreekt en u zich aantrekkelijker voelt. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat vrouwen met volle lippen er jeugdiger en aantrekkelijker uit zien. Daarnaast blijken de mond en de lippen het eerste te zijn waar we naar kijken als we met iemand praten. Fillers lippen. Lees hier ook meer over de mogelijkheden van botox in den haag.

fillers lippen

Het Consult Fillers lippen

Als u overweegt om uw lippen te laten behandelen, dan kunt u bij Maikel Scheer een vrijblijvend consult aanvragen waarbij we uw wensen samen doornemen. Het is belangrijk om altijd te streven naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat om de karakteristieke kenmerken van uw gezicht te behouden. Ook de verhouding tussen de boven- en onderlip is uitermate belangrijk en zal in het consult bekeken worden. Fillers lippen.

De Fillers

Als u besluit om uw lippen te laten vullen, zullen deze behandeld worden met fillers die de lichaamseigen stof hyaluronzuur bevatten. In ons lichaam komt de stof hyaluronzuur voor om vocht in de huid vast te houden en er voor te zorgen dat de huid veerkrachtig blijft. Doordat een lichaamseigen stof wordt gebruikt om uw lippen op te vullen is er nauwelijks kans op een allergische reactie of bijwerking. De injectie gebeurd met kleine dunne naalden en de behandeling duurt ongeveer 15 minuten.

Het Resultaat

Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar. Mogelijk zijn de lippen wel wat gezwollen gedurende de eerste 24 uur. Na twee weken is het resultaat optimaal en heeft de filler vocht kunnen aantrekken, waardoor de lippen mooi vol en gehydrateerd zijn. Het resultaat is niet permanent. U heeft zo’n acht tot twaalf maanden plezier van uw volle lippen. Wanneer u het resultaat van de behandeling wilt behouden kunt u het beste kiezen voor een touch-up behandeling wanneer u merkt dat het effect van de filler minder zichtbaar wordt.

Wilt u meer weten over het laten vergroten van uw lippen? Neem dan gerust contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis consult.

Maak een afspraak