Cosmetisch arts KNMG

cosmetisch-arts-den-haag
Ik doe mijn werk met veel plezier en precisie. Hierbij staan kwaliteit en uw veiligheid voorop!drs. M.R. Scheer

Drs. Maikel Scheer studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Leiden. Tijdens zijn studie liep hij o.a. stage bij de Universiteit van Stellenbosch in Zuid-Afrika en de ETH Zürich in Zwitserland. Hij werkte vervolgens als arts in de revalidatie- en donorgeneeskunde en werkte daarnaast mee aan verschillende wetenschappelijke onderzoeken op het gebied van gezondheid en voeding.

Binnen de veelzijdigheid aan richtingen in het geneeskundige vak voelde hij zich het meest aangetrokken tot de cosmetische en de orthomoleculaire geneeskunde en besloot zich te specialiseren in anti-aging geneeskunde of zoals hij het zelf liever noemt: Healthy Aging.

Cosmetisch arts KNMG

Na de nodige werkervaring in verschillende cosmetische klinieken en het afronden van de opleiding orthomoleculaire geneeskunde is hij voor zichzelf gaan werken. Hij combineert zijn twee specialisaties in een breed aanbod aan healthy-aging-behandelingen, die verder gaan dan alleen de reguliere cosmetische geneeskunde.

Drs. Maikel Scheer is:
BIG geregistreerd: 19908637701
Gecertificeerd lid van de NVCG
Geregistreerd als Cosmetisch arts KNMG

Titel Cosmetisch arts KNMG

Met ingang van 1 juli 2019 kunnen alleen cosmetisch artsen die voldoen aan de eisen van het profielspecialisme cosmetische geneeskunde zich inschrijven in het profielregister cosmetische geneeskunde. Zodra zij zijn ingeschreven mogen zij zich “Cosmetisch arts KNMG” noemen.

De titel “Cosmetisch arts KNMG” is een door de Artsenfederatie KNMG gedeponeerde beschermde titel, die alleen mag worden gebruikt als de arts in het profielregister van de KNMG is ingeschreven.

Maikel Scheer behoort tot de eerste 82 artsen binnen Nederland die officieel geregistreerd staan als Cosmetisch arts bij de KNMG

×