Injectables, ook voor mannen!

We kunnen er niet meer omheen, steeds meer mannen gebruiken botox en fillers. Er heeft lang een taboe geheerst op cosmetische behandelingen bij mannen, maar dit is sterk aan het veranderen. “Echte mannen spuiten” vermeldt de Viva in het oktober nummer. En in Amerika wordt een botox behandelingen voor mannen “Brotox” genoemd. Hier zien we zelfs dat het aantal behandelingen onder mannen de laatste 15 jaar met meer dan 300 procent is gestegen. Botox voor mannen!

Ook mannen gaan steeds beter voor zichzelf zorgen, gezond eten en veel sporten. En kleine ingrepen, die het verschil maken tussen een vermoeid en vitaal uiterlijk, horen daar tegenwoordig gewoon bij. Zo zien we vooral veel mannen met een representatieve functie, die niet schuwen voor een injectable behandeling, zoals bijvoorbeeld oud top-voetballer David Beckham.

Botox voor mannen

Tijd voor een top 3 van de meest voorkomende injectable behandelingen bij mannen:

De fronsrimpel Botox voor mannen

De rimpels tussen de wenkbrauwen ontstaan door het fronsen. Bij mannen zijn deze fronsspieren sterker ontwikkeld dan bij vrouwen. De fronsrimpel is bij mannen dan ook vaak nog dieper en prominenter aanwezig dan bij vrouwen. Met behulp van Botox kunnen wij de fronsrimpel laten ontspannen, waardoor de huid zich zal herstellen. Hierdoor zullen rimpels vervagen of zelfs tijdelijk verdwijnen. Maikel Scheer zorgt ervoor dat de dosis botox goed is afgestemd op de sterke mannelijke spieren. Botox voor mannen

Wallen onder de ogen

Na een paar nachten kort slapen of een stressvolle werkweek heeft Iedereen last van wallen. Bij sommige mannen (en natuurlijk vrouwen) blijven de wallen echter permanent aanwezig. Vragen als “Ben je moe?” “Heb je slecht geslapen?” krijg je dan dikwijls te horen. Gelukkig kunnen we bij Maikel Scheer dit probleem goed oplossen met injectables. Vooral voor mannen met een representatieve functie is dit een een zeer dankbare behandeling. Fillers Den Haag

Overmatig transpireren

Zweten doen we natuurlijk allemaal. Mannen vaak wat meer en intensiever dan vrouwen. Vooral als je in het middelpunt van de aandacht staat, voor bijvoorbeeld je werk, kan dit erg vervelend zijn. Met behulp van botox kunnen we overmatige transpiratie behandelen. De behandeling van overmatige transpiratie met botox wordt vooral gebruikt voor de oksels, maar kan in principe ook worden gebruikt voor bij de haargrens, de handpalmen en voetzolen. Lees hier meer over Botox Den Haag.

Herkent u zichzelf in één van bovenstaande problemen? Kom gerust bij ons lang voor een eerlijk advies tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Maak een afspraak