Wenkbrauwlift

Een wenkbrauwlift is een lichte ingreep die uw blik opener en minder vermoeid kan maken. Het is heel normaal dat de oogleden door de jaren heen wat meer gaan hangen. Met deze ingreep kunt u daar effectief iets aan doen. Voor onze wenkbrauwlift hoeft u niet onder het mes, omdat we gebruik maken van botox.

Wenkbrauwlift zonder operatie

Bij Maikel Scheer bieden wij een wenkbrauwlift zonder operatie, maar met botox. Botox is een natuurlijk middel dat de spieren tijdelijk laat ontspannen. Bij een wenkbrauwlift met botox wordt de botox geïnjecteerd bij de spiertjes die het ooglid naar beneden trekken. Doordat de spiertjes ontspannen, komt het ooglid meer omhoog en wordt een milde lift gerealiseerd.

In vergelijking met een wenkbrauwlift met operatie is een lift met botox een zeer lichte ingreep. Een operatie levert altijd een litteken op en kan gepaard gaan met complicaties. Daarnaast worden operaties altijd onder verdoving uitgevoerd. Een wenkbrauwlift met botox levert daarentegen geen litteken op, is zeer veilig en vrijwel pijnloos.

Omdat de behandeling erg weinig tijd kost en er geen hersteltijd nodig is, wordt het ook wel een ‘lunchtime treatment’ genoemd; in principe zou u hem in de lunchpauze kunnen laten uitvoeren.

Een ander voordeel ten opzichte van een operatie is dat uw voorhoofd bij een wenkbrauwlift met botox hetzelfde blijft. Als gevolg van verschillende soorten wenkbrauwlifts met operatie kan uw voorhoofd korter of langer worden. Een korter voorhoofd kan esthetische voordelen hebben, maar betekent wel een ingrijpende verandering in uw uiterlijk. Een langer voorhoofd met een hogere haargrens wordt door veel mensen als minder mooi ervaren.Het resultaat van de behandeling met botox is binnen een paar dagen al zichtbaar: een uitgeruste en duidelijk jeugdiger uitstraling met een natuurlijke look. Botox heeft een tijdelijk effect; na 3 tot 6 maanden beginnen de spieren weer actief te worden. Zodra het effect van de behandeling begint af te nemen, kan de ingreep veilig worden herhaald.

Wenkbrauwlift met botox bij Maikel Scheer

Een wenkbrauwlift met botox is een populaire behandeling, die door ons al talloze keren succesvol is uitgevoerd. Vertrouwt u dus op onze ruime expertise en ervaring. Voor de behandeling bespreken we uitgebreid uw wensen en analyseren we de te behandelen zone.

Een consult is bij ons geheel gratis en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek zullen we u vertellen welk eindresultaat u mag verwachten en bespreken we kort uw medische voorgeschiedenis.

Tijdens de behandeling wordt de stof met een zeer dun naaldje rond uw ogen geïnjecteerd. Het gevoel dat dit geeft is te vergelijken met speldenprikjes. De behandeling duurt slechts een paar minuten. Hierna kunt u meteen naar huis. Een voorgeschreven hersteltijd is niet nodig. Zoals eerder gezegd: de wenkbrauwlift met botox is een behandeling die in uw lunchpauze kan worden uitgevoerd.

Kosten wenkbrauwlift

De kosten van een wenkbrauwlift zijn bij ons helder en overzichtelijk. De wenkbrauwlift wordt berekend als een halve zone, en komt daarmee op € 95,-. Voor meerdere zones en aanvullende producten en diensten worden uiteraard extra kosten berekend. Voor een overzicht van alle kosten, kunt u kijken op de pagina tarieven.

×